Kάντο όπως η Gisele! Ποια διάσημη μαμά δουλεύει με το μωρό της αγκαλιά;

Γωγώ Φούντα
Kάντο όπως η Gisele! Ποια διάσημη μαμά δουλεύει με το μωρό της αγκαλιά;

Είναι δύσκολη η μητρότητα πόσο μάλλον όταν είσαι celebrity!

Τελικά το να είσαι διάσημη μητέρα είναι πολύ δύσκολο πράγμα! Καλά βέβαια δεν είναι και δυσβάσταχτο, μιας και υποθέτουμε οι απανταχού celebrities έχουν μιας στρατιά νταντάδες από πίσω τους, αλλά όσο να πεις, το όταν το μωρό είναι νεογέννητο, ακόμα και για εκείνες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Η Rachel Zoe λοιπόν, μια από τις διασημότερες στυλίστριες του κόσμου, και πολλών διασήμων φυσικά, αναγκάστηκε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, και να ακυρώσει το show της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, εξαιτίας του 2 μηνών γιου της Kaius Jagger.

Όπως είπε και η ίδια, η ηλικία του μωρού δεν της επιτρέπει να βρεθεί στη Νέα Υόρκη για όσο χρειαστεί, γιατί πρέπει να είναι κοντά του. Οπότε, προτίμησε να πάρει μια γεύση από μόδα και Νέα Υόρκη μέσω του laptop της μαζί με τη συνεργάτιδά της η οποία και ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram.

article-0-1B67D4A200000578-590 634x631

Η φωτογραφία λοιπόν δείχνει τις 2 γυναίκες να παρακολουθούν το show του Oscar De La Renta με τον μικρούλη Kaius να κοιμάται στο στήθος της μαμάς του! Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Gisele!

Διαβάστε ακόμη:

Χωρισμένη και το γιορτάζει: Ποια star εκδικείται τον πρώην της δημοσιεύοντας sexy photos;

It's a secret: Πώς κρατούν τον έρωτά τους ζωντανό η Nicole Kidman και ο Keith Urban;

Οι άντρες μίλησαν! Ποια star ψήφισαν ως την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη;