Οι άντρες μίλησαν! Ποια star ψήφισαν ως την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη;

Γωγώ Φούντα
Οι άντρες μίλησαν! Ποια star ψήφισαν ως την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη;

Αιφνιδιάζοντάς μας για ακόμη μία φορά

Oι άντρες τα τελευταία χρόνια ομολογούμε ότι έχουν την τάση να μας αιφνιδιάζουν αρκετά συχνά, μιας και τα γούστα τους στο πέρασμα των δεκαετιών, αλλάζουν και γίνονται πιο... ιδιαίτερα!

Το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού που λέμε, είναι φυσικά οι διάφορες ψηφοφορίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος προκειμένου να αναδείξουν την πιο όμορφη ή σέξι γυναίκα του πλανήτη.

wenn20985439

Το αντρικό site AskMen.com λοιπόν, έθεσε το μείζον ερώτημα, σχετικά με το ποια star θεωρούν πιο hot οι άντρες αναγνώστες! Το αποτέλεσμα δεν μας εξέπληξε μόνο για την κορυφαία 10άδα, αλλά για το γεγονός ότι γυναίκες που θα περιμέναμε να είναι στις πρώτες θέσεις, έπεσαν στα... τάρταρα!

Πρώτη και καλύτερη λοιπόν αναδείχθηκε η Emilia Clarke, η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, η οποία ούτε σεξοβόμβα είναι, ούτε και κορμάρα αλλά σύμφωνα με τους άντρες έχει κάτι πολύ σέξι! Συμφωνούμε απόλυτα! Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Alison Brie και στην τρίτη η Emily Ratajkowski. Το εντυπωσιακό δε της υπόθεσης, είναι ότι παρουσίες όπως η Beyonce, η Scarlett Johansson και η Kim Kardashian δεν μπόρεσαν καν να μπουν στην δεκάδα!

Άβυσσος η ψυχή του άντρα! Δείτε αναλυτικά τις 10 κορυφαίες

Emilia Clarke
Alison Brie
Emily Ratajkowski
Jennifer Lawrence
Emma Watson
Kate Upton
Kerry Washington
Amy Adams
Margot Robbie
Kate Moss

Διαβάστε ακόμη:

Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια:Δείτε την sexy φωτό της Kim που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Άσχημα τα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη