Ο Johnny Depp δεν έχει και τόσο κομψό χιούμορ

Ο Johnny Depp δεν έχει και τόσο κομψό χιούμορ

Η Penelope Cruz είναι ένα από τα θύματα του και αποφάσισε να αποκαλύψει το ύπουλο πρόσωπο του ηθοποιού.

Μπορεί ο Johnny Depp να είναι γνωστός για το μεγάλο ταλέντο του, τον ευγενικό του χαρακτήρα και την ξεχωριστή γοητεία του, υπάρχει όμως μια πλευρά του ηθοποιού που δεν είναι και τόσο λεπτεπίλεπτη.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Penelope Cruz, η οποία παίζει μαζί με τον Depp στην τελευταία ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», ήταν καλεσμένη στο show του Jimmy Kimmel. Μεταξύ άλλων, η Cruz αποκάλυψε πως ο, κατά τ' άλλα αγαπημένος της, συμπρωταγωνιστής, έχει μια αρκετά ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, σίγουρα όχι τόσο κομψή ή πρωτότυπη όσο θα περίμενε κανείς να έχει ένας άνθρωπος σαν τον Depp –ένα 15χρονο γυμνασιόπαιδο ίσως.

Η Cruz είπε, συγκεκριμένα: «Έχει μια μηχανή που βγάζει ήχους πορδής. Με ξεγέλασε μια φορά, όταν γυρίζαμε το «Blow». Έκανα μια πολύ δραματική σκηνή σε κοντινό πλάνο και αυτός επέμενε να βγάζει ήχους με τη μηχανή. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "Ελπίζω να μην σκέφτονται πως είναι δικοί μου"».

Και αν περιμένατε πως, μετά από 10 χρόνια, ο Johnny θα είχε ωριμάσει, μιας που είναι πλέον και πατέρας δύο παιδιών, πλανάστε πλάνην οικτράν. Γιατί το αμέσως επόμενο σχόλιο της Cruz ήταν αυτό: «Όταν τον είχα γνωρίσει τότε, 10 χρόνια πριν, είχε μια πλαστική μηχανή. Τώρα, 10 χρόνια μετά, έχει μία με τηλεχειριστήριο».

Η Penelope Cruz δεν είναι το μόνο θύμα του Depp, πάντως, μιας και έχει φέρει σε δύσκολη θέση με τις «πλάκες» του, τον σκηνοθέτη Rob Marshall αλλά και τον διάσημο παραγωγό Jerry Bruckheimer.

Εμείς πειράζει που, ακόμα και αυτό το χοντροκομμένο χιούμορ, πάνω στον Depp το βρίσκουμε αξιολάτρευτο;