H Ellen Page παραδέχεται πως είναι ομοφυλόφιλη (video)

H Ellen Page παραδέχεται πως είναι ομοφυλόφιλη (video)

Ύστερα από χρόνια φόβου και ψεμάτων, αποκαλύπτει

H Ellen Page, που για την ερμηνεία της στην ταινία Juno, είχε προταθεί για Oscar, από τις πιο όμορφες παρουσίες στο κόκκινο χαλί, αποκάλυψε πως είναι λεσβία. H πρώην του Alexander Skarsgård, αποκαλύπτει έτσι και την ανεξήγητη αιτία του χωρισμού τους!

Η διάσημη 26χρονη σταρ που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το "Inception", το "X-Men: Η τελική αναμέτρηση" και "Στη Ρώμη με αγάπη", ετοιμάζει τη νέα της ταινία "Freeheld", στην οποία μια ετοιμοθάνατη αστυνομικός προσπαθεί να εξασφαλίσει το μέλλον της ερωμένη της. Η ηθοποιός έκανε κλαίγοντας την αποκάλυψη σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους ονόματι "Καιρός για Ευτυχία" στο Las Vegas, όπου τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και θέλησε με τη σειρά της να δώσει κουράγιο και σε άλλα προβληματισμένα παιδιά.

Η ίδια δήλωσε: 'Κουράστηκα να κρύβομαι, να λέω ψέματα. Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και με ελπίδα. Πέρα από αυτό, αισθάνομαι ότι φέρω προσωπική υποχρέωση και κοινωνική ευθύνη. Υπέφερε το πνεύμα μου, οι ψυχή μου, υπέφεραν οι σχέσεις μου μαζί μου. Βρίσκομαι σήμερα εδώ, μαζί με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου. Η αγάπη, μαζί με τον πόνο που καμιά φορά φέρει είναι δικαίωμα όλων μας και το πιο όμορφο πράγμα μου μπορούμε να δώσουμε ή να λάβουμε'.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

H αβάσταχτη μοναξιά του Alexander Skarsgard!

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood!