Τί είδαμε στη νέα περιοδεία της Miley Cyrus; String κορμάκια, twerking & φύλλα μαριχουάνας

Τί είδαμε στη νέα περιοδεία της Miley Cyrus; String κορμάκια, twerking & φύλλα μαριχουάνας

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Μiley Cyrus. Το κορίτσι της αμερικανικής επαρχίας, που αποθεώθηκε από τη νεολαία για την αθωότητά της, την country φωνή της και τους ρόλους της σε παραγωγές του Disney, με τη νέα της περιοδεία έβαλε οριστικά τελεία στην εικόνα του καλού κοριτσιού.

Μετά την ολόγυμνη εμφάνισή της στο video του Wrecking Ball, το ύποπτο τσιγάρο,, που άναψε καταμεσής της σκηνής των Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων MTv, το περίφημο twerking στον Robin Thick και τις αμέτρητες ημίγυμνες εμφανίσεις της, χτες πραγματοποιήθηκε το πρώτο show της περιοδείας της Bangerz.
Και βεβαίως δεν είχε τίποτα λιγότερο από όσα είχαμε φανταστεί. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του show ήταν τα κορμάκια string που ήταν το ίδιο αποκαλυπτικά και μπροστά, η γλώσσα της, που συνεχώς έβγαζε έξω, και τα φύλλα μαριχουάνας που στόλισαν το κουστούμι της.

To πρώτο show έγινε στον Καναδά και φυσικά έγινε sold out σε λίγες ώρες. Καλλιτεχνικά θα αφήσουμε τους ειδικούς να κρίνουν (μέχρι στιγμής πάντως έχει δεχτεί χλιαρές και αρνητικές κριτικές) αλλά το να βασίσεις μια παγκόσμια περιοδεία αποκλειστικά στο στοιχείο του σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα και περισσότερα εισιτήρια.

Με τις προκλητικές της πόζες (καθισμένη σε καπό αυτοκινήτου με τα πόδια ανοιχτά στο κοινό και το sting κορμάκι να κρύβει τα απολύτως απαραίτητα) με το να ρίχνεις σφαλιάρες στα οπίσθια των χορευτών σου και να χορεύεις προκλητικά μάλλον δεν μπαίνεις στη μουσική ιστορία...

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρει το CNN ότι ο Di Caprio θα πάρει το Όσκαρ; Δείτε το πλάνο που προκάλεσε αναστάτωση