Το Queen.gr αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του live του Greek Idol. Ποιο πρόσωπο θέλει η Ρούλα Κορομηλά στην πρεμιέρα της;

Το Queen.gr αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του live του Greek Idol. Ποιο πρόσωπο θέλει η Ρούλα Κορομηλά στην πρεμιέρα της;

Στην τελική ευθεία για τα live του Greek Idol βρισκόμαστε και όλα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις 16 Απριλίου. Το Queen.gr σας μεταφέρει στο κλίμα που επικρατεί στην κριτική επιτροπή, τον ρόλο της Ρούλας Κορομηλά αλλά και τα πρόσωπα που θα παρελάσουν στις πρώτες εκπομπές του σόου. Ποιο πρόσωπο έκπληξη είναι το φαβορί για να τραγουδήσει στο πρώτο live;

Οι οντισιόν τελείωσαν λοιπόν το Σάββατο και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Τα νούμερα χτύπησαν κόκκινο και το αντίπαλο δέος που λέγεται Γρηγόρης Αρναούτογλου έχασε κατά κράτος σε τηλεθέαση. Πέτρος Κωστόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Κώστας Καπετανίδης αποδείχθηκαν πολύ αυστηροί κριτές και τα εκατό άτομα που πέρασαν στα ημιτελικά έδωσαν πολύ σκληρή μάχη. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δούμε την τελική 15αδα που θα επιλεχθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι άτομα που θα εντυπωσιάσουν με τις κοπέλες να υπερτερούν σε αριθμό από τα αγόρια. Δύο άτομα ένα από Θεσσαλονίκη και ένα από Αθήνα είναι ήδη τα φαβορί για την τελική τριάδα σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο όπως μάθαμε. Η Ρούλα Κορομηλά σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες στο νέο πλατό του Greek Idol που θα έχει πολλές περισσότερες θέσεις για το κοινό που θα έχει και πάλι πρωταρχικό ρόλο. Η παρουσιάστρια έχει διάθεση, έχει αδυνατίσει ακόμη περισσότερο και υπόσχεται σόου από τα παλιά.
Το βλέπουμε και μέσα από την σελίδα της facebook που συνομιλεί καθημερινά και δηλώνει ότι σύντομα επιστρέφει με κέφι και διάθεση μεγάλη.

Το κρυφό χαρτί της πρώτης βραδιάς σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται Αντώνης Ρέμος. Θέλει η Ρούλα να τον έχει δίπλα της και να τους κάνει ποδαρικό με τα νέα του κομμάτια που κάνουν θραύση. Επίσης και ο Γιάννης Πλούταρχος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι έχει δώσει το ΟΚ να δώσει το παρόν σε ένα από τα πρώτα live. Πέγκυ Ζήνα, Πάνος Κιάμος, Νίκος Οικονομόπουλος και Έλενα Παπαρίζου είναι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έχουν εκδηλώσει από μόνοι τους την πρόθεση να τραγουδήσουν για την φίλη τους Ρούλα αλλά και για το στήσιμο μιας παραγωγής που θα μας καταπλήξει και φέτος.

Οι διαγωνιζόμενοι αυτό το διάστημα κάνουν γυρίσματα που θα βοηθήσουν τις συμμετοχές τους και το προφίλ τους. Ο μηχανισμός του καναλιού ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς μετά το Big Brother να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να έχει μια άρτια και εντυπωσιακή μετάδοση κάθε Σάββατο βράδυ.

Και όλα αυτά με μια επιτροπή έτοιμη για όλα. Ο ρόλος του κακού πάει στον Κώστα Καπετανίδη, ο ρόλος του καλού μάλλον στον Πέτρο Κωστόπουλο που έχει όμως και τις εξάρσεις του και στην Έλλη Κοκκίνου δίνουμε έναν χαρακτηρισμό της ήρεμης δύναμης που απλά ζυγίζει όσα πουν Κώστας και Πέτρος. Υπομονή λοιπόν και σύντομα στις οθόνες μας οι διαγωνιζόμενοι που πιστέψτε με θα μας αφήσουν άφωνους με το ταλέντο τους.