Η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι δεν ξυρίζει τα πόδια της

Η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι δεν ξυρίζει τα πόδια της

Τι την συμβούλεψε για το θέμα η φίλη της EvaLongoria

Έχει ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα. Τέσσερα παιδιά να φροντίσει, ένα κούκλο σύζυγο, σχεδιάζει ρούχα και όμως η Victoria Beckham μέσα στο πολύ φορτωμένο πρόγραμμά της βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της.

Η Victoria φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure και όπως αποκάλυψε μπορεί κάθε μέρα να σηκώνεται στις 6 το πρωί ωστόσο τρέχει 6 μίλια προκειμένου να γυμναστεί.

Επίσης, η 39χρονη σχεδιάστρια αποκάλυψε και μυστικά ομορφιάς, όπως ότι δεν ξυρίζει ποτέ τα πόδια της και κάνει αποτρίχωση με λέιζερ, μια συμβουλή που της έδωσε η καλύτερή της φίλη Eva Longoria. Χαρακτηριστικά είπε:" Το λειζερ είναι καταπληκτικό. εξαφανίσει ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες που εμφανιστούν. Αυτή είναι καλύτερη συμβουλή που έδωσε η Eva Longoria".

vic

Επίσης μίλησε και για τα εμφυτεύματα στήθους που λέγεται ότι έβαλε το 1999 και όπως παραδέχθηκε "μπορεί να το έκανα, αλλά δεν τα έχω πια".

Τέλος, σχετικά με την εποχή που ζούσε στο Λος Άντζελες παραδέχθηκε ότι "Η περίοδος που ζούσαμε στην Αμερική ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου".

Διαβάστε επίσης:

F/W 2014: Τα καλύτερα πανωφόρια που είδαμε στο New York Fashion Week

Tips για λαμπερή επιδερμίδα από 4 διάσημους makeup artists!