Ποια star είπε πως έχασε την παρθενιά της από τον Gyllenhaal και αυτός μετά εξαφανίστηκε;

Ποια star είπε πως έχασε την παρθενιά της από τον Gyllenhaal και αυτός μετά εξαφανίστηκε;

Αυτή πίστευε πως θα παντρευτούν, αυτός πάλι... όπου φύγει φύγει!

Είναι γνωστή για τα θλιβερά τραγούδια που γράφει. Χωρισμοί, δάκρυα, απογοήτευση... με λίγα λόγια είναι μια drama queen. O λόγος για την όμορφη Taylor Swift, η οποία (όπως φαίνεται) έχει πληγωθεί πολύ στη ζωή της.


Και μπορεί μέχρι τώρα πολλοί από εσάς να μην τη συμπαθούσατε ιδιαίτερα, μετά από αυτό που θα ακούσετε ίσως και να αλλάξετε γνώμη. Λέγεται, λοιπόν, ότι η Taylor κράταγε την παρθενιά της για... το γάμο (παραδοσιακό κορίτσι σου λέει) ώσπου βρέθηκε ένας... αλήτης, βλέπε Jake Gyllenhaal και την ξεγέλασε.


Οι δυο τους έβγαιναν για περίπου τρεις μήνες, όταν η Taylor ήταν 21 και ο Jake 30. Μετά από τρεις μήνες που την... λιβάνιζε η Taylor υπέκυψε και του χάρισε την πολύτιμη (!) παρθενιά της. Η νεαρή τραγουδίστρια πίστευε πως θα παντρευτούν , αλλά εκείνος είχε άλλα σχέδια. O Jake μετά το βράδυ εκείνο, δεν ξαναεμφανίστηκε! Μάλιστα λέγεται ότι στα εικοστά πρώτα γενέθλιά της τον περίμενε όλο ανυπομονησία στο σπίτι των γονιών της στο Nashville, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δεν ξαναέστειλε ποτέ μήνυμα και δεν απάντησε σε καμιά της κλήση! Η Taylor εκείνο το βράδυ είχε κλειστεί στο μπάνιο και έκλαιγε με λυγμούς!


Pοοr girl. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε ένα είναι το μόνο σίγουρο: Ο Jake ήταν γαϊδούρι! Όσο για την Taylor; Έπνιξε τον πόνο της στους στίχους και στο τραγούδι. Πολύ πόνο σου λέει έβγαλε στο τραγούδι 'The Moment I Knew'... Καταλαβαίνετε σε ποιον αναφέρεται!

Διαβάστε ακόμα

Η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι δεν ξυρίζει τα πόδια της

Τα παθιασμένα φιλιά της Eva Longoria στο δρόμο