To πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά! Μαντεύετε ποιοι είναι;

Γωγώ Φούντα
To πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στα κρυφά! Μαντεύετε ποιοι είναι;

Όταν θέλεις να μην το μάθει κανείς, τότε σίγουρα μπορείς!

Μπορεί το Hollywood να σημαίνει λάμψη, glamour και φυσικά υπερβολή, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά, αυτή που αποτελείται από φυσιολογικούς ανθρώπους και όχι από την Kim Kardashian και το σινάφι της.

Και όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε τους αγαπημένους stars που στενοχωριούνται όταν η ιδιωτική τους ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο, έχουμε να πούμε ότι αν δεν θες, όντως δεν σε παίρνει χαμπάρι κανείς!

Κάπως έτσι λοιπόν σκέφτηκαν και οι Adam Brody και Leighton Meester, ένα από τα πιο όμορφα, γλυκά και χαριτωμένα ζευγάρια του Hollywood, ελπίζουμε να συμφωνείτε, και μόλις λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, παντρεύτηκαν, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς!

Το μεγάλο νέο αποκαλύφθηκε, όχι φυσικά με κάποιο δελτίο Τύπου, ή με στημένες πόζες σε περιοδικά, αλλά με τον πιο απλό τρόπο: Οι φωτογράφοι είδαν τη βέρα στο δάχτυλο του Adam τον ρώτησαν και αυτός απλά... επιβεβαίωσε ότι όντως είναι παντρεμένος από την προηγούμενη Τετάρτη.

Μάλιστα οι δύο stars σκέφτονται να κάνουν και θρησκευτικό γάμο με πολλούς καλεσμένους, το καλοκαίρι. Είδατε που αν θες τελικά να κρυφτείς, μπορείς;

Διαβάστε ακόμη:

Οι γιατροί αναλύουν το πρόσωπο της Kim: Step by step όλες οι πλαστικές που έχει κάνει!

Η Victoria Beckham παραδέχεται πως αφαίρεσε τα ενθέματα σιλικόνης

Ποιος star αποκάλυψε ότι κάποτε έγινε η αιτία να πεθάνει ένας άνθρωπος;