Mήπως η Cara είναι καλό κορίτσι τελικά; Δείτε τι κάνει το μοντέλο για να χαλαρώνει!

Γωγώ Φούντα
Mήπως η Cara είναι καλό κορίτσι τελικά; Δείτε τι κάνει το μοντέλο για να χαλαρώνει!

Και δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Eντάξει δεν είναι και η επιτομή του ήσυχου κοριτσιού, το αντίθετο μάλιστα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δε σταματά να μας αιφνιδιάζει! Μετά λοιπόν τη φημολογούμενη σχέση της με την ηθοποιό Michelle Rodriguez, και φυσικά το ξεφάντωμά τους δίχως αύριο το οποίο γίνεται καθημερινά πρώτο θέμα, η Cara Delevingne μας συστήνει έναν... άλλο εαυτό!

Το supermodel λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τα παρασκήνια των fashion shows κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Μόνο που, εν αντιθέσει με ότι μας έχει συνηθίσει, δεν ποζάρει ούτε βγάζοντας τη γλώσσα, ούτε κάνοντας κάποια χειρονομία, ούτε καν στέλνοντας φιλάκια, αλλά... πλέκοντας! Ναι καλά διαβάσατε, η 21χρονη star της πασαρέλας χαλαρώνει με το πλέξιμο κάτι που φυσικά είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε από ένα ατίθασο κορίτσι σαν αυτή!

article-2562849-1BA1C36F00000578-269 634x639

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ωραιότατο φαίνεται αυτό που φτιάχνει. Βέβαια δεν ξέρουμε αν προορίζεται για κάλτσα ή πουλόβερ, αλλά σημασία έχει η προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι θαύμα! Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της και δείτε το σώμα της


Ποιο ερωτευμένο ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου;