Χριστός και Παναγία! Ποια star έφυγε από club χωρίς... παντελόνι;

Γωγώ Φούντα
Χριστός και Παναγία! Ποια star έφυγε από club χωρίς... παντελόνι;

Ευτυχώς το κουβαλούσε η φίλη της! Ουφ

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που αποκάλυψαν την ερωτική τους σχέση και το θαυμασμό που τρέφει η μία για την άλλη, και τείνουν να γίνουν με διαφορά το πιο... σιχαμένο ζεύγος της showbiz!

Ο λόγος για το supermodel Cara Delevingne και την ηθοποιό Michelle Rodriguez, οι οποίες είπαν να γιορτάσουν τη γνωστοποίηση του δεσμού τους, για ακόμη μία φορά, ξέφρενα!

Μόνο που στην προκειμένη, μάλλον ξεπέρασαν τους ίδιους τους τους εαυτούς, καθώς εκτός από τα κλασικά, μεθύσια και ρεζιλίκια στο φωτογραφικό φακό, είπαν να το εξελίξουν το πράγμα, και να αιφνιδιάσουν ακόμα και τους καλά διαβασμένους ρεπόρτερ!

Η Michelle λοιπόν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μπήκε στο club με παντελόνι και βγήκε... χωρίς αυτό! Αν αναρωτιέστε τι απέγινε, το όχι και τόσο καλόγουστο ρούχο της, σας ενημερώνουμε ότι το κρατούσε η Cara, ενώ η ίδια είχε τυλιχτεί με ένα μακρύ παλτό για να καλύψει το εσώρουχό της, αν φορούσε βέβαια!

Οι λόγοι της κίνησης αυτής παραμένουν ακόμα άγνωστοι, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η θέρμανση στο μαγαζί ήταν στους περίπου 40 βαθμούς κελσίου, με αποτέλεσμα η Michelle να μην... αντέξει άλλο!

Έβγαλε την μπέμπελη το κορίτσι! Κακό είναι;

Διαβάστε ακόμη:

Μην το κουράζεις! Ποια star τα πέταξε όλα και μετά την έπιασαν οι ντροπές

Οι γιατροί αναλύουν το πρόσωπο της Kim: Step by step όλες οι πλαστικές που έχει κάνει!

Πώς είναι σήμερα ο άλλοτε sexy κριτής του «Super Idol» Κωνσταντής Σπυρόπουλος;