«Μου αρέσει που είμαι πρότυπο και μπορώ να κηρύξω στους θαυμαστές μου». Ποια το είπε;

«Μου αρέσει που είμαι πρότυπο και μπορώ να κηρύξω στους θαυμαστές μου». Ποια το είπε;

Η 17χρονη τραγουδίστρια έτσι αισθάνεται για τον εαυτό της

Η μόλις 17 ετών Νεοζηλανδή έχει καταφέρει να πάρει ουκ ολίγα Grammys.Πώς το εκμεταλλεύεται όμως όλο αυτό; Πώς αισθάνεται που όλοι μιλούν για εκείνη;

“Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή στο να είσαι πρότυπο και να κυρήττεις στον κόσμο,” λέει η Lorde στη Vogue σε συνένετυξη που παραχώρησε για το τεύχος Μαρτίου 2014. “Δεν θέλω ποτέ να πω σε κανέναν πώς θα έπρεπε να είναι, ιδίως σε κάποιον που δεν είναι στην ηλικία μου. Αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου πως οι συνομίληκοί μου ακούν αυτά που λέω και βλέπουν αυτά που κάνω- έχω πλήρη επίγνωση.”

lorde-crush-4

Έμπνευση αποτέλεσε και η μητέρα της που είναι ποιήτρια και της έδειξε πως μπορεί να περάσει αυτά που νιώθει και πιστεύει στο κοινό της.

“Μέχρι να πάρω μαθήματα φωνητικής στα 13-14 και να δω το τραγούδι σαν εργαλείο, δεν είχα καταλάβει πως η μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περάσεις στο κοινό αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι. Ως τότε αυτά που έκανα με τη φωνή μου ήταν ενστικτώδη και μιμούμουν αυτά που άκουγα.”

LordeTheWildMagazine

"Πάντα θεωρούσα ότι το μέρος που ζω είναι χάλια και ήθελα πάση θησία να μεγαλώσω και φύγω από αυτό. Το κατάφερα και έχοντας πια ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, γυρίζοντας πίσω συνειδητοποιώ πως το μέρος μου είναι πανέμορφο και αναρωτήθηκα αν όντως ήθελα να μεγαλώσω τόσο απότομα".

Διαβάστε ακόμη:

Να και μία φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η Lorde είναι 17 ετών

Το dark κραγιόν της Lorde είναι... 3 χρώματα μαζί!