Από ποιο σύνδρομο υποφέρει ο Bruce Jenner και καταφεύγει στις πλαστικές;

Από ποιο σύνδρομο υποφέρει ο Bruce Jenner και καταφεύγει στις πλαστικές;

Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Θέλει όντως να αλλάξει φύλο;

Ο Bruce Jenner έχει μία σχεδόν ερωτική σχέση με τις πλαστικές και το χειρουργικό νυστέρι. Γιατί τόσο πολύ όμως; Έχει κατηγορηθεί πως επιθυμεί να αλλάξει φύλο. Είναι πράγματι αυτός ο λόγος ή μήπως οι ενέργειές του αυτές υποδηλώνουν μια πιο σοβαρή κατάσταση;

Σύμφωνα με ειδικούς ο Bruce, που πρόσφατα έκοψε το μήλο του Αδάμ μπορεί να υποφέρει από κάτι πολύ μεγαλύτερο από απλή ματαιοδοξία. Μοιάζει πραγματικά να είναι πολύ δυσαρεστημένος από την εξωτερική του εμφάνιση. Η Dr. Gilda Carle λέει στο o HollywoodLife. “BDD ονομάζεται μία κατάσταση όπου ο ασθενής φαντάζεται/νομίζει πως είναι άσχημος. Είναι πολύ πιθανό να είναι αυτη η διάγνωση.”

Το ότι ο Bruce έχει πορωθεί αλλάζοντας την εμφάνισή του με τέτοια μανία ξαφνικά μπορεί να υποδηλώνει μια πολύ σοβαρή ψυχολογική κατάσταση, που θα τον καθιστά ανίκανο να σταματήσει τα χειρουργεία στο μέλλον. "Πάντα τον ενδιέφερε η εμφάνισή του. Μερικές γωνίες όταν τον φωτογραφίζουν τον κάνουν να δείχνει σαν γυναίκα ή πως έχει γυναικομαστία. Το μήλο του Αδάμ θεωρούσε πως τον έκανε να δείχνει τρομακτικός. Το μισεί αυτό", λέει πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος.

Παρά τα μαζεμένα χειρουργεία, η οικογένεια του Bruce δεν φαίνεται να αγχώνεται και πολύ για τις αποφάσεις του. Η Kris Jenner μάλιστα ξεκαρδίστηκε με τις φήμες ότι θα αλλάξει φύλο, ενώ τα παιδιά του λένε πως είναι δίπλα του ότι κι αν αποφασίσει. "Πάντα ήταν πολύ όμορφος και ο χρόνος του έχει στοιχήσει. Παλιά δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα. Προφανώς και νιώθει ότι χάνει τον εαυτό του. Εμείς τον στηρίζουμε", λέει η κόρη του Cassandra.

Διαβάστε ακόμη:

Μπικίνι στο χιόνι, ύποπτο τσιγάρο στο τζακούζι! Πώς πέρασε η Riri τα 26α γενέθλια της;