Mila Kunis: Δε νιώθει σέξι αλλά έχει ένα μυστικό που τρελαίνει τους άντρες

Mila Kunis: Δε νιώθει σέξι αλλά έχει ένα μυστικό που τρελαίνει τους άντρες

Τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της;

Ύστερα από τόσες φωτογραφήσεις που έχει κάνει η Mila Kunis με σχεδόν ανύπαρκτα εσώρουχα ή και καθόλου, υποθέταμε πως γνωρίζει ότι αποπνέει το λιγότερο, sex appeal. Όταν όμως η Mila συνάντησε το Cosmo, σε πρόσφατη συνένετυξη, αποκάλυψε πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με όσα αισθάνεται εκείνη για τον εαυτό της.

“Δε θεωρώ ότι είμαι μη-sexy, απλά θεωρώ πως δεν ανήκει αυτός ο χαρακτηρισμός στο top 40 των επιθέτων που θα χρησιμοποιούσα για να με περιγράψω". Η Mila εξηγεί “Με θεωρώ γυναίκα με αυτοπεποίθηση αλλά αν κάποιος μου πει πως είμαι σέξι δεν θα διαφωνήσω, δεν θα του πως 'είσαι τρελός' θα πώ ένα 'ευχαριστώ' ευγενικά. Το μυστικό μου είναι η αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ καλά όπως και να είμαι.”

Αργότερα, η 30χρονη σέξι, γεμάτη σιγουριά και μετριόφρων σταρ απάντησε σε επόμενη ερώτηση που αφορούσε το ιδανικό ντύσιμο για πρώτο ραντεβού.

“Εγώ και ο Ashton έχουμε ένα δικό μας πράγμα που το λέμε 'βραδιά του λευκού T-shirt. Φοράμε jeans και άσπρα T-shirt και βγαίνουμε ραντεβού. Τίποτα φανταχτερό, απλά κάτι που αγαπάμε. Είτε πάμε για bowling είτε για δείπνο ή σε μαγαζί με τυριά πίνοντας κανένα κρασί περπατώντας. Το καλύτερο. Βέβαια και το να μένεις στο σπίτι καλό είναι μερικές φορές".

Και ένα τελευταίο: Τη ρώτησαν ποια προτιμά. Τη Miley Cyrus ή τη Beyonce. Εκείνη απάντησε: "Τη Beyonce κάθε φορά. Εννοείται! Είναι η Beyonce. Δεν έχω κάτι με τη Miley, μου κάνετε άδικη ερώτηση. Θεωρώ πως και η ίδια η Miley Cyrus θα διάλεγε τη Beyonce. Η Miley είναι νέα ακόμη, ενώ η Beyonce έχει αποδείξει πολλάκις την αξία της.”

Διαβάστε ακόμη:

Πόσα ξοδεύει ο απλός Ashton Kutcher σε ρούχα και παπούτσια;

Ashton Kutcher-Mila Kunis: Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!