O Liam Neeson συγκλονίζει μιλώντας για το χαμό της γυναίκας του 5 χρόνια μετά

Γωγώ Φούντα
O Liam Neeson συγκλονίζει μιλώντας για το χαμό της γυναίκας του 5 χρόνια μετά

Ο διάσημος ηθοποιός συγκινημένος αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή του μετά το τραγικό δυστύχημα της Natasha Richardson

Όσο λαμπεροί, διάσημοι και ισχυροί κι αν φαίνονται οι stars του Hollywood, δεν παύουν να είναι άνθρωποι κι αυτοί σαν εμάς, με το δράμα τους να συγκλονίζει, όχι γιατί είναι χειρότερο ή πιο οδυνηρό από το δράμα ενός απλού ανθρώπου, αλλά γιατί τους έχουμε συνηθίσει όμορφους, χαμογελαστούς και δυνατούς!

Πριν 5 περίπου χρόνια, το Hollywood είχε συγκλονιστεί από τον, πραγματικά, τραγικό χαμό της ηθοποιού Natasha Richardson, όταν χτύπησε το κεφάλι της κάνοντας σκι.

Πέντε χρόνια μετά, ο σύζυγός της και επίσης διάσημος ηθοποιός, Liam Neeson μίλησε για για τον τραγικό χαμό της συντρόφου στην εκπομπή 60 Minutes. «Ήταν σε μηχανική υποστήριξη αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα γιατί ο εγκέφαλός της ήταν νεκρός. Την κράτησα μόλις λίγες μέρες, ώστε οι αγαπημένοι της να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν. Και μετά απλά είπα ότι ήταν η ώρα να φύγει», είπε συγκινημένος.

«Ακόμα και σήμερα, νιώθω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα είναι εκείνη! Ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν παντού, άκουγα μέχρι και τη φωνή της», εξομολογείται ο ηθοποιός ο οποίος είχε αποκτήσει και 2 γιους με την αδικοχαμένη Richardson.

«Είναι κάτι το οποίο σε συγκλονίζει ξέρεις. Είναι σαν κύμα! Η γη δεν μοιάζει πια σταθερή και όλα γύρω σου είναι πολύ εφήμερα. Με το πέρασμα του χρόνου όλα βελτιώνονται, αλλά ο πόνος αυτός δε φεύγει ποτέ. Ωστόσο η Natasha ζει μέσα από 3 άγνωστους ανθρώπους, μιας και αποφασίσαμε να δωρίσουμε την καρδιά, τα νεφρά και το συκώτι της. Πιστεύω ότι αν η ίδια ήξερε ότι έδωσε ζωή με το θάνατό της, θα ήταν πολύ ευτυχισμένη», ολοκλήρωσε την ομολογουμένως συγκινητική και πολύ αληθινή εξομολόγησή του.

Διαβάστε ακόμη:

Έχασε τα λογικά της; Ποια star καταναλώνει μόλις 400 θερμίδες ημερησίως;

Άνοιξε η διαθήκη του Philip Seymour Hoffman. Η επιθυμία προς το γιο του

O πιο σέξι άνδρας του Hollywood κάνει θεραπεία για την καράφλα