Ποια ανέβασε στο Instagram την πίσω όψη της για να αποδείξει ότι έχει... πεταχτά οπίσθια;

Γωγώ Φούντα
Ποια ανέβασε στο Instagram την πίσω όψη της για να αποδείξει ότι έχει... πεταχτά οπίσθια;

Η... βροντερή απάντηση στους haters της που την είπαν... ά***η!

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι λογικό να ακούγονται διάφορα γύρω από το όνομά σου, και θετικά και αρνητικά! Και όσο κι αν οι stars και οι celebrities έχουν αποκτήσει αρκετά γερό στομάχι με αποτέλεσμα να ανέχονται και να κάνουν γαργάρα το οτιδήποτε, είναι και κάποια σχόλια τα οποία τους βγάζουν εκτός εαυτού!

Ένα τέτοιο σχόλιο άκουσε και η πρωταγωνίστρια της reality αγγλικής σειράς Made In Chelsea, Lucy Watson, η οποία άστραψε και βρόντηξε όταν διάβασε κάποια σχόλια σχετικά με τα οπίσθιά της. Συγκεκριμένα, οι fans της σειράς, και μάλλον haters δικοί της, σχολίασαν αρνητικά μία σειρά από πόζες τις οποίες ανέβασε η ίδια η ηθοποιός στο Instagram φορώντας ένα πολύ στενό μαύρο παντελόνι. Δεν ήταν λίγοι λοιπόν που τη χλεύασαν για το... αντρικό της κορμί καθώς όπως παρατήρησαν δεν υπήρχε ίχνος... οπισθίου!

Εκείνη λοιπόν, σε μία προσπάθεια να διαψεύσει τις... κακοήθειες και φυσικά να κλείσει τα στόματα των haters, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φοράει απλά ένα μαύρο... string, προκειμένου να αποδείξει ότι και... πισινό διαθέτει και αρκετά σέξι μάλιστα!

Ε λοιπόν εμείς να της πούμε μπράβο γιατί κακά τα ψέματα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να λέγονται ψέματα για σένα, όταν μάλιστα μπορείς με μία απλή κίνηση να... βροντοφωνάξεις τη δική σου αλήθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Sexy αποκάλυψη: Ποιας διάσημης το φόρεμα έβγαλε... φτερά;

Αυτή είναι αμηχανία! Ποια star γιουχάραν στην πασαρέλα γιατί άργησε να βγει; (video)

55άρα και να... καίει: Δείτε την Sharon Stone με μπικίνι!