Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Πάμε και σήμερα για την καθιερωμένη μας ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε και των μεγάλων σοφισμάτων, ρητορικών ερωτημάτων, φιλοσοφιών, ή, απλώς, εξυπνάδων που ακούστηκαν στον χώρο της διεθνούς showbiz. Ότι κι αν ήταν, μας έκαναν να περάσουμε καλά, σε κάθε περίπτωση.

Evan Rachel Wood (για το πως την έπεισε η Kate Winslet, συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Mildred Pierce», να κάνει τις γυμνές σκηνές): «Κοίταξα την Kate και μου είπε: "Πρέπει να το κάνεις. Εμπιστεύσου με, είναι τόσο γενναίο. Βάλε ένα merkin (περούκα για το εφηβαίο) και θα είσαι μια χαρά.»

Ellen DeGeneres (προς την καλεσμένη της Selena Gomez, που έκανε γνωστή τη σχέση της με τον Justin Bieber αφού πρώτα το είχε αρνηθεί σε μια προηγούμενη συνέντευξη με τη διάσημηςπαρουσιάστρια): «Με έκανες να φαίνομαι ηλίθια».

Debbie Reynolds (κάνοντας πλάκα για την σχέση της με την κάποτε εχθρό της αλλά στην πορεία καλή φίλη, Elizabeth Taylor): «Μέχρι που της έδωσα και τον άντρα μου, για όνομα του Θεού! Πόσο πιο καλή φίλη μπορείς να γίνεις;!»

Matt Damon (για την επικείμενη ερωτική του σκηνή με τον Michael Douglas στην νέα ταινία που θα συμπρωταγωνιστήσουν, βασισμένη στη ζωή του Liberace): «Ποτέ δεν πίστευα πως θα κατάφερνα να φιλήσω τον Michael Douglas!»

Charlie Sheen (αφού έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel, μετά την απροειδοποίητη εμφάνισή-τυφώνα του στην εκπομπή του δεύτερου): «Τα χείλη σου είναι πολύ υγρά.»