Βeyonce μήπως να χαλαρώσεις λίγο; Το νέο της video clip είναι (ξανά) τίγκα στο... μπούτι

Γωγώ Φούντα
Βeyonce μήπως να χαλαρώσεις λίγο; Το νέο της video clip είναι (ξανά) τίγκα στο... μπούτι

Θα μας αναγκάσεις να μη θέλουμε να σε ξαναδούμε τσιτσίδι, στο λέμε

Είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη και δικαίως αν μας ρωτάτε! Εκτός βέβαια από ταλέντο και star quality έχει υπάρξει, από την αρχή θα λέγαμε της καριέρας της, μία από τις πιο hot και sexy παρουσίες της μουσικής, η οποία φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επιδεικνύει τα... πλούσια προσόντα της!

Αναφερόμαστε φυσικά στη Beyonce, η οποία βέβαια, μπορεί να καταφέρνει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με οτιδήποτε κι αν κάνει, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι εσχάτως κάπως... υπερβάλει!

Όχι ότι θα περίμενε κανείς να βγαίνει σεμνή και χαμηλοβλεπούσα, φορώντας μακριά φορέματα, αλλά επικρατεί μία γενικότερη εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό έχει κάπως ξεφύγει!Δεν είναι μόνο η εμφάνισή της στα Grammy, που κάποιους μπορεί να τους ενθουσίασε αλλά κάποιους άλλους τους έκανε έξαλλους, αλλά και το τελευταίο της video clip για τo κομμάτι Partition, στο οποίο εμφανίζεται και ο σύζυγός της Jay Z.

H Βeyonce λοιπόν, υποδύεται μία νοικοκυρά που πλήττει και προσπαθεί μάταια να τραβήξει την προσοχή του καλού της, ο οποίος μάλλον την έχει... γραμμένη! Και τότε, βγαίνει από μέσα ο άλλος της εαυτός, αυτός φυσικά της σέξι ντίβας και αρχίζει να επιδίδεται σε ένα αισθησιακό στριπτίζ προκειμένου να κάνει τον αδιάφορο σύζυγο να την προσέξει!

Για την ιστορία, τα καταφέρνει! Αλλά το θέμα στην προκειμένη είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια για ακόμη μία φορά δείχνει πολλή, μα πάρα πολλή σάρκα, κάτι που έχει κάπως κουράσει και τους φανς της, οι οποίοι και εκφράζουν τα παράπονά τους. Και η αλήθεια είναι, ότι η Beyonce δεν είναι ούτε Miley Cyrus ούτε Rihanna, οι οποίες αν δεν προκαλέσουν, καλώς ή κακώς κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Οπότε Beyonce, αφού έτσι κι αλλιώς είσαι το επίκεντρο, μήπως να βάλεις κανά μπούτι μέσα;

Διαβάστε ακόμη:

Το «ανθρώπινο πρόσωπο» της Beckham: H Victoria όπως δεν την έχετε ξαναδεί (φωτός)

Η Britney Spears κάνει φαλάκρα;

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη με τη Χριστίνα Πολίτη;