Τόσο τεμπέλα; Μπήκε Μάρτης, αλλά το σπίτι της είναι ακόμα στολισμένο χριστουγεννιάτικα

Γωγώ Φούντα
Τόσο τεμπέλα; Μπήκε Μάρτης, αλλά το σπίτι της είναι ακόμα στολισμένο χριστουγεννιάτικα

Έχει κι αυτή τις δουλειές της!

Ποιος είπε ότι οι stars είναι προκομμένοι και νοικοκύρηδες; Λογικό θα μας πείτε εφόσον έχουν μια στατιά από βοηθούς να τους υπηρετούν και να κάνουν ακόμη και τα πιο απλά πράγματα για εκείνους! Πώς θα μπορούσε λοιπόν να αποτελεί εξαίρεση η Sarah Jessica Parker, της οποίας βέβαια το υπηρετικό προσωπικό μάλλον είναι λίγο... ξεχασιάρικο!

Γιατί σου λέει, μπήκε ο Μάρτης και εκείνη έχει ακόμα χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι της! Και παρά το γεγονός ότι το πράσινο με τις μωβ κορδέλες δένουν εξαιρετικά, η αλήθεια είναι ότι εκτός από τη διάσημη ηθοποιό στο σπίτι τεμπελιάζει και ο σύζυγος αλλά και οι... βοηθοί τους!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια, αφενός είναι η Sarah Jessica οπότε μπορεί να κάνει ότι θέλει και αφετέρου ζει στη Νέα Υόρκη, οπότε μπορεί... να κάνει ότι θέλει! Αξίζει φυσικά να σχολιάσουμε το για ακόμη μία φορά υπέροχο στιλ της, το οποίο ολοκλήρωναν πέδιλα από την προσωπική της σειρά.

Εδώ κάπου να δηλώσουμε ότι ζηλεύουμε την τύχη της, μιας και στη ζωή των κοινών θνητών ήδη από την επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς, ξεκινούν οι ομηρικοί καυγάδες για το ποιος θα... ξεστολίσει!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star αποκάλυψε ότι πάχυνε και είναι... πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό;

Το μήλο κάτω από την μηλιά: Οι Goldie Hawn και Kate Hudson είναι απλά αξιολάτρευτες!

Έλεος: Ποιο παιδί της η Kris Jenner στέλνει με το ζόρι στο χειρουργείο, για να χάσει κιλά;