«Γιατί τόση τρέλα με την Kate Upton»; Ποια... αμφισβητεί την αξία της ξανθιάς σεξοβόμβας;

Γωγώ Φούντα
«Γιατί τόση τρέλα με την Kate Upton»; Ποια... αμφισβητεί την αξία της ξανθιάς σεξοβόμβας;

Και κάνει εχθρούς της όλους τους άντρες;

Η Kate Upton, είναι σίγουρα ένα κορίτσι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο, ιδίως φυσικά από τον αντρικό πληθυσμό αλλά και από το χώρο του θεάματος γενικότερα, μιας και κερδίζει την μία δουλειά μετά την άλλη!

Ωστόσο, υπάρχει και κάποια κυρία, η οποία ούτε σκίζει τα... ρούχα της στη θέα της ξανθιάς καλλονής, ούτε προσκυνάει τα... πλούσια προσόντα της, ούτε τη θεωρεί κάτι ξεχωριστό! Ποια είναι αυτή που τολμά να τα βάλει με τις καμπύλες της Kate; Η Carol Alt!

Αν το όνομα δεν σας λέει κάτι, να σας εξηγήσουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία, ετών 53 σήμερα, έχει υπάρξει και η ίδια κορίτσι του Sports Illustrated το μακρινό 1982. H Carol λοιπόν είπε: «Αυτό που δεν καταλαβαίνω με την Kate Upton, είναι προς τι όλη αυτή η τρέλα γύρω από το όνομά της. Σαφώς είναι πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά υπάρχουν χιλιάδες, εξίσου όμορφα, ίσως και περισσότερο, στο χώρο. Πιστεύω ότι οφείλει τη φήμη της, πολύ περισσότερο στα social media παρά στην εμφάνισή της αυτή καθεαυτή», ολοκλήρωσε τη... διαμαρτυρία της.

Τώρα και εντελώς άδικο η Carol, η οποία έχει υπάρξει σαφώς πιο καλλίγραμμη από την Kate, δεν έχει, αλλά να ξέρει ότι έπειτα από τις δηλώσεις αυτές, ο αντρικός πληθυσμός του πλανήτη αυτού, την έχει ήδη μισήσει! Δε βαριέσαι;

Διαβάστε ακόμη:

Έχεις δει την αδερφή του Γιώργου Καπουτζίδη;

Αρραβωνιάστηκαν Ashton Kutcher και Mila Kunis: Δείτε το... τεράστιο μονόπετρό της!