Από star... μαμή!Ποια διάσημη βοήθησε μία γυναίκα να γεννήσει μέσα στο ίδιο της το σαλόνι;

Γωγώ Φούντα
Από star... μαμή!Ποια διάσημη βοήθησε μία γυναίκα να γεννήσει μέσα στο ίδιο της το σαλόνι;

Να και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε

To να είσαι διάσημος σε όλο τον κόσμο, σημαίνει ότι έχεις ένα χάρισμα, μία ιδιαίτερη λάμψη και κάποιες παραπάνω ικανότητες από τον μέσο άνθρωπο! Όταν βέβαια είσαι διάσημος για θετικά πράγματα και όχι ως... serial killer! Οπότε λοιπόν, δεν μας εξέπληξε και πολύ η πραγματικά ιδιαίτερη ικανότητα που επέδειξε η Katy Perry!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, για την οποία ακούγονται έντονα σενάρια χωρισμού από τον John Mayer, έγραψε την Τετάρτη στο twitter της το εξής: «Από σήμερα μπορώ να προσθέσω στο βιογραφικό μου ότι... βοηθάω στη γέννηση μωρών! Ήταν πραγματικά το θαύμα της ημέρας»!

Περισσότερες πληροφορίες δεν πρόσθεσε, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε ότι η star είχε ενεργή συμμετοχή σε τοκετό, υποθέτουμε ξαφνικό, κάτι που φυσικά αντί να τη σοκάρει, τη γέμισε περηφάνεια και χαρά για τον ίδιο της τον εαυτό!

Πάντως, αν είναι τόσο καλή ως μαμή και τόσο ψύχραιμη, μπορεί όταν με το καλό συνταξιοδοτηθεί από την μουσική να ασχοληθεί πιο εντατικά με τον τομέα αυτό! Εκτός βέβαια αν όλα αυτά είναι ένα καλοστημένο κόλπο για να γυρίσει κοντά της ο John! Αν και την Katy την έχουμε όντως ικανή για όλα! Ακόμα και για να εξασκήσει την... μαιευτική!

Διαβάστε ακόμη:

Αρραβωνιάστηκαν Ashton Kutcher και Mila Kunis: Δείτε το... τεράστιο μονόπετρό της!

Δισεκατομμυριούχος...κλαίει τα 500.000 δολάρια που έδωσε για να έχει δίπλα του την Κim

Έχεις δει την αδερφή του Γιώργου Καπουτζίδη;