«Θα κάνω την Kim αστέρι του σινεμά»: Τάδε έφη Kanye West και το εννοεί!

«Θα κάνω την Kim αστέρι του σινεμά»: Τάδε έφη Kanye West και το εννοεί!

Τι άλλο θα μας βρει άραγε;

O Kanye West θα το πάρει το κορίτσι και μάλιστα του φόρεσε και δαχτυλίδι. Δεν αρκεί όμως αυτό για να δείξει στην μούσα του, την αγάπη του. Η Kim Kardashian αξίζει το καλύτερο και εκείνος θα της το δώσει. Είναι εξάλλου η μάνα του παιδιού του. Πώς θα το κάνει αυτό; Φυσικά θα την καθιερώσει σαν αστέρι του σινεμά!

Τα τελευταία νέα, θέλουν τον Kanye να συναντά το συγγραφέα Bret Easton Ellis με τον οποίο ετοιμάζει ταινία, στην οποία φήμες θέλουν πρωταγωνίστρια την Kim. Σύμφωνα με το RadarOnline.com το film, “Θα βασίζεται στο album ‘Yeezus’ . Θα εξιστορεί ουσιαστικά τη ζωή του Kanye.” Αυτό που μας σοκάρει είναι πως ο Kanye αρνήθηκε να παίξει τον εαυτό του, επέμενε όμως η Kim να έχει εξέχοντα ρόλο.

“Η Kim θα είναι σίγουρα στην ταινία. Δε χωρά αμφιβολία. Ακόμη δουλεύουν το σενάριο και δεν έχουν αποφασίσει αν θα είναι στο πλευρό του πρωταγωνιστή με ίσο ρόλο ή αν απλά θα κάνει καμέο εμφάνιση. Σίγουρα όμως ο ρόλος της θα είναι καθοριστικός". Όλοι θυμόμαστε το ερμηνευτικό ταλέντο της στις ταινίες Temptation: Confessions of a Marriage Counselor και στο Disaster Movie, ή αν θέλετε την πλήρη απουσία αυτού. Ο ρόλος της πάντως στην ταινία του Kanye θα είναι δραματικός και κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της. "Το ταλέντο της θα εντυπωσιάσει".

Ναι. Πρέπει να είναι φοβερό κατόρθωμα να σε κυνηγάει μία κάμερα ενώ είσαι ο εαυτός σου. Πρώτη φορά θα το ζήσει η Kim.

Διαβάστε ακόμη:

Έλεος: Ποιο παιδί της η Kris Jenner στέλνει με το ζόρι στο χειρουργείο, για να χάσει κιλά;

Ο Kanye West αναλαμβάνει manager της Kim Kardashian