Ποια τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής ενώ το κοινό συνέχισε να... χειροκροτάει;

Γωγώ Φούντα
Ποια τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής ενώ το κοινό συνέχισε να... χειροκροτάει;

Αυτό θα πει... όλα για την τέχνη!

Τελικά οι τραγουδιστές θα πρέπει να λαμβάνουν βαρέα και ανθυγιεινά, μιας και όσο άρρωστοι και κουρασμένοι κι αν είναι οφείλουν να βγουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι δυνάμεις τους να τους προδίδουν!

Κάπως έτσι την πάτησε και η τραγουδίστρια Rebecca Ferguson που έγινε γνωστή μέσω του X Factor, όταν λίγες μέρες πριν εμφανίστηκε σε show μαζί με την Myleene Klass! Kάποια στιγμή λοιπόν, και ενώ η Rebecca τραγουδούσε το All That I've Got, αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε σιγά σιγά να... γονατίζει (κυριολεκτικά).

Το κοινό ωστόσο, νομίζοντας ότι η Rebecca έσκυβε παρασυρμένη από την ένταση της... ερμηνείας, δε σταμάτησε να χειροκροτά και να την επευφημεί, ενώ όταν τελικά είπε και τον τελευταίο στίχο, κατέρρευσε!

Έντρομη η συνοικοδέσποινα του show Μyleene Klass έτρεξε στη σκηνή για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της, πλέον είναι καλά και δεν έχει κάτι σοβαρό καθώς όλα οφείλονται σε υπερκόπωση και στρες των τελευταίων ημερών!

Τελικά δεν τραβάνε και λίγα τα... παιδιά του θεάματος!

Διαβάστε ακόμη:

Έλεος: Ποιο παιδί της η Kris Jenner στέλνει με το ζόρι στο χειρουργείο, για να χάσει κιλά;

Ποια star αποκάλυψε ότι πάχυνε και είναι... πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό;