Δισεκατομμυριούχος...κλαίει τα 500.000 δολάρια που έδωσε για να έχει δίπλα του την Κim

Δισεκατομμυριούχος...κλαίει τα 500.000 δολάρια που έδωσε για να έχει δίπλα του την Κim

Τι ενόχλησε την Kim Kardashian και άφησε τον ζάμπλουτο κύριο στα κρύα του λουτρού

Όλα ξεκίνησαν ότι έγινε πρόταση στη Kim Kardashian να παραστεί σε ένα μεγάλο event που διοργάνωσε ο δισεκατομμυριούχος Richard Lugner στο Vienna Ball. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος για αυτή την εμφάνιση χρειάστηκε ο μεγιστάνας να κόψει ένα τσεκ της τάξεως των 500.000 δολαρίων.

Ωστόσο αυτό το... ραντεβού σίγουρα δεν είχε την εξέλιξη που προσδοκούσε ο δισεκατομμυριούχος. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από μια φωτογράφηση που όφειλε να κάνει η Kim στο εμπορικό κέντρο του μεγιστάνα το Lugner City αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος σε ρεπόρτερ "Η Kim είναι ενοχλητική γιατί δεν κάνει αυτά που πρέπει σύμφωνα με το πρόγραμμα".

kim

Όμως και η Kim φαίνεται πως δεν τα πήγε καθόλου καλά μαζί του μιας και φέρεται να είπε στους ανθρώπους της ότι ο "Lunger ήταν επιθετικός, ζητώντας της να ξεφύγουν από την ασφάλειά της προκειμένου να βρεθούν μόνοι τους".

Η κορύφωση όμως όλων αυτών ήρθε στο event που διοργάνωσε ο ζάμπλουτος Lugner στο Vienna Ball, εκεί το ποτήρι ξεχείλισε για την tv persona όταν αρχικά κάποιος λευκός άνδρας εμφανίστηκε με ένα "μαύρο πρόσωπο" της ζήτησε να χορέψει μαζί της αν η ορχήστρα έπαιζε το Ν**** rs στη Βιέννη μιμούμενος το τραγούδι του Kanye Ν***rs in Paris και λίγο αργότερα ένα άλλος της έκανε μια φυλετική παρατήρηση.

Ε, μετά από όλα αυτά η Kim πήρε τα μπογαλάκια της και έφυγε! Και πολύ καλά έκανε! Είναι προφανές ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου καλή αίσθηση του χιούμορ ενώ κάποιοι άλλοι με τα λεφτά τους θεωρούν ότι τους ανήκουν τα πάντα...

Διαβάστε επίσης:

Αγνώριστη η Kim Kardashian, η ταλαιπωρία προσωποποιημένη

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους