Ποιός κρατά το κλειδί για να γίνει πραγματικότητα το Sex and the City 3;

Ποιός κρατά το κλειδί για να γίνει πραγματικότητα το Sex and the City 3;

Δείτε τι απάντησε η Kristin Davis όταν την ρώτησαν

Η επιθυμία του κόσμου φαίνεται πως θα καθορίσει αν θα ξεκινήσουν επιτέλους τα γυρίσματα για το Sex and The City 3. Ενώ όλοι οι συντελεστές από τους ηθοποιούς (Shara Jessica Parker, Kim Cattrall - Kim Davis) μέχρι και τον δημιουργό Patrick King έχουν παραδεχθεί πως υπάρχει ακόμα μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ωστόσο οι παραγωγοί φαίνεται πως πρέπει να σιγουρευτούν ότι και η τρίτη ταινία θα έχει μεγάλη ανταπόκριση.

sex-and-the-city-charlotte

Αυτό άλλωστε είπε η Kristin Davis μιλώντας στο The Jonathan Ross Show εξηγώντας πώς "Αν οι οπαδοί δεν επιθυμούσαν τις ταινίες δεν θα γίνονταν" εξηγώντας ότι οι δημιουργοί και οι παραγωγοί πρέπει να πειστούν πραγματικά ότι και η τρίτη ταινία θα έχει όντως την αναμενόμενη ζήτηση.

Και αυτή η εκδοχή δεν είναι παράλογη. Γιατί άλλωστε να διακινδυνεύσεις να γραφτεί ένας...αποτυχημένος επίλογος σε κάτι τόσο επιτυχημένο; Πάντως η Kristin Davis που και η ίδια θα ήθελε να πραγματοποιηθεί το Sex and the City 3 είπε πως η τελευταία ταινία θα ήθελε να γυριστεί στη Νέα Υόρκη και όχι σε κάποιο εξωτικό προορισμό. Εκεί από όπου όλα ξεκίνησαν.

Διαβάστε επίσης:

Απομυθοποίηση τώρα: Η Sarah Jessica Parker μας άφησε άφωνους με τη δήλωσή της

Τελικά, θα δούμε και 3η ταινία Sex and the City;