Τι σχέση έχει η Naomi Campbell με το Breaking Bad;

Γωγώ Φούντα
Τι σχέση έχει η Naomi Campbell με το Breaking Bad;

Ο... σατανάς του modeling ξαναχτυπά σκορπώντας την καταστροφή!

Έχουμε την εντύπωση ότι μερικοί άνθρωποι πραγματικά δεν συνειδητοποιούν τι είναι και τι κάνουν, και γι' αυτό φταίει ακόμα περισσότερο ο περίγυρός τους, που τις περισσότερες φορές αποτελείται από... γλύφτες οι οποίο έχουν κάνει το σπορ επάγγελμα φουσκώνοντας, μυαλά, αν υπάρχουν πάντα!

Ένα από αυτά, είναι και η Naomi Campbell, η οποία εκτός από την τύχη που είχε να γεννηθεί όμορφη, δεν έχει κάποιο άλλο προσόν, ή τουλάχιστον που να γνωρίζει το ευρύ κοινό! Κι όμως, η γυναίκα αυτή, έχει καταφέρει να γίνει, με δουλειά χρόνων βέβαια, ο φόβος και ο τρόμος του Hollywood και των γύρω περιοχών, με την πραγματικά επικίνδυνη συμπεριφορά της!

Αφού λοιπόν ξυλοκόπησε ό, τι σε βοηθό, έχει προσλάβει τα τελευταία χρόνια, και αφού έχει δώσει και κάποια σκαμπίλια σε άσχετους, προφανώς γιατί έκαναν το λάθος να... υπάρξουν, τώρα τα βάζει και με ανθρώπους, λογικούς, ταλαντούχους και προσγειωμένους!

Το πιο πρόσφατο θύμα της λοιπόν, είναι ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, Aaron Paul ή για τους φανς της σειράς Jesse Pinkman, ο οποίος γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής, μιας και είχε την ατυχία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής, από το... σατανά του modeling!

Tόσο ο ταλαντούχος ηθοποιός όσο και η Naomi, ήταν καλεσμένοι στο show του Graham Norton! Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η μοντέλα, δυσαρεστήθηκε πολύ με το μικρό της καμαρίνι, μιας και δεν μπορούσαν να χωρέσουν τα... κρινάκια τα οποία πάντα απαιτεί να υπάρχουν (τα κρίνα δε συμβολίζουν την αθωότητα;), με αποτέλεσμα να... κάνει έξωση στον Aaron ο οποίος ετοιμαζόταν στο διπλανό δωμάτιο, προκειμένου να... απλωθεί η κυρία Campbell!

Παρά το γεγονός, ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής, είπαν ότι απλά δόθηκε στον ηθοποιό ένα πιο ευρύχωρο καμαρίνι, άνθρωποι εκ των έσω, οι γνωστοί ρουφιάνοι, κάνουν λόγο για υστερία της Naomi, λόγω του... μικρού χώρου που τόλμησαν να τις παραχωρήσουν!

Αλήθεια τώρα, αν ποτέ βρεθεί ένας άνθρωπος να τη σπάσει στο ξύλο, θα έχει από εμάς, αν όχι χρηματικό έπαθλο γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι, ένα ειλικρινέστατο βλέμμα θαυμασμού, μαζί με μία χειραψία δέους!