Robin Thicke: H δημόσια δήλωση επί σκηνής για τη γυναίκα και το χωρισμό του

Robin Thicke: H δημόσια δήλωση επί σκηνής για τη γυναίκα και το χωρισμό του

Τη θέλει πίσω και θα κάνει τα πάντα!

Αφότου ο Robin Thicke ακύρωσε 3 προγραμματισμένες συναυλίες λόγω της ξαφνικής ανακοίνωσης του χωρισμού του, αποφάσισε να δώσει το "παρών" στην συναυλία της Πέμπτης στο Fairfax, της Virginia, δικαιώνοντας τους χιλιάδες θαυμαστές του που περίμεναν με το άγχος αν θα πρέπει να στηθούν στο ταμείο για επιτσροφή χρημάτων ή όχι.

Όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή κακονικά, αλλά ο Robin ξεκίνησε με το κομμάτι "Lost Without U" και το αφιέρωσε στη γυναίκα του, που αποφάσισε να τον χωρίσει. "Για εκείνους από σας που δεν το γνωρίζουν, χώρισα με τη γυναίκα μου πριν από λίγες μέρες, αλλά θέλω όλοι να μάθουν πως προσπαθώ να την ξανακερδίσω. Είναι καλή γυναίκα, ξέρετε", είπε. Και συνέχισε: "Θέλω να βοηθήσετε με το επόμενο κομμάτι" και ξεκίνησε να τραγουδά το παραπάνω, μαζί με το κοινό. Είναι άλλωστε και το κομμάτι που απογείωσε την καριέρα του. Στο βίντεοκλίπ μάλιστα πρωταγωνιστούσε η σύζυγός του Paula και παρέμεινε το πιο μεγάλο του hit μέχρι την κυκλοφορία του "Blurred Lines."

Παρότι η ανακοίνωση του χωρισμού στις 24/02 ήταν κοινή, ο Robin δείχνει πως πρόκειται για απόφαση της συζύγου του και προφανώς για δικό του φταίξιμο...

Διαβάστε ακόμη:

Ω τι έκπληξη! Διάσημο και σέξι ζευγάρι χωρίζει έπειτα από, σχεδόν, 20 χρόνια σχέσης