Άβολο! H πρώτη, και πολύ αμήχανη, συνάντηση Orlando Bloom-Miranda Kerr μετά το χωρισμό

Γωγώ Φούντα
Άβολο! H πρώτη, και πολύ αμήχανη, συνάντηση Orlando Bloom-Miranda Kerr μετά το χωρισμό

Και μάλιστα μπροστά στις κάμερες!

Tελικά το να είσαι διάσημος, μπορεί να έχει κάποια θετικά, αν κρίνουμε από τα γελαστά πρόσωπα όλων αυτών των celebrities που παρήλασαν χθες στο κόκκινο χαλί, έχει όμως και αρκετά αρνητικά, όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι ακόμα κι αν αιφνιδιαστείς ή σαστίσεις από κάτι, είσαι αναγκασμένος να έχεις μπάστακα την κάμερα να καταγράφει την κάθε σου αντίδραση και προφανώς να σε κάνει ρεζίλι!

Κάπως έτσι την πάτησε και ο Orlando Bloom, ο οποίος είπε να πάει να ξεσκάσει στο πάρτι του Vanity Fair, αμέσως μετά τα Oscars. Κίνηση, που πιθανότατα να την μετάνιωσε, διότι έπεσε μούρη με μούρη με την πρώην του Miranda Kerr! Θα μας πείτε τώρα, ολόκληρο Hollywood, είναι δυνατόν να συνέβη τέτοια σύμπτωση; Κι όμως είναι δυνατόν!

Το ακόμη πιο αμήχανο της υπόθεσης, δεν είναι το γεγονός ότι οι 2 τους συναντήθηκαν δημόσια για πρώτη φορά μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, αλλά το ότι ο Orlando ήταν τόσο σαστισμένος, που δεν αντιλήφθηκε καν ότι η Μiranda μιλούσε σε κάμερες, την πλησίασε και της είπε: «Τι κάνεις; Φαίνεσαι υπέροχη»!

Και μπορεί και η Miranda από την πλευρά της να ξαφνιάστηκε, αλλά του απάντησε χαμογελώντας ότι είναι πολύ καλά! Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, ο Orlando φαινόταν τόσο μαγεμένος από την εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας του παιδιού του, που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Λέτε να υπάρξει επανασύνδεση; Ο Orlando πάντως δείχνει να θέλει...

Διαβάστε ακόμη:

H τεράστια γκάφα της Ellen DeGeneres στα backstage!

Adele η ακομπλεξάριστη: Ένας ακόμη λόγος για να την λατρέψετε