H Scarlett Johansson είναι έγκυος!

H Scarlett Johansson είναι έγκυος!

Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της

Τα συγχαρητήριά μας στην Scarlett Johansson και τον σύντροφό της Romain Dauriac, αφού αργά χτες το βράδυ το E! News ανακοίνωσε πρώτο πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Παρότι η διάσημη και πανέμορφη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε το διάσημο Γάλλο δημοσιογράφο το Σεπτέμβρη, η 29χρονη είχε τότε δηλώσει πως δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο "Good Morning America” που ήταν καλεσμένη τον Ιανουάριο για την ταινία “Her”. Ούτε για παιδιά μίλησε. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Δεν κάνω κανένα σχέδιο για γάμο, είναι πολύ μακριά αυτό για μένα”.

scarjo-pregnant

Χμμμ, δεν ξέρουμε αν ένα μήνα πριν η ηθοποιός γνώριζε ότι ήταν έγκυος αλλά ίσως το γεγονός της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη, πολλά διάσημα ζευγάρια κάνουν το μεγάλο βήμα αφότου γεννηθεί το παιδί.

Η Scarlett, πήρε διαζύγιο από τον Ryan Reynolds τον Ιούλιο του 2011 ύστερα από 3 χρόνια γάμου. Εκείνος ξαναπαντρεύτηκε την Blake Lively.

Όπως φαίνεται όλα μπαίνουν στη θέση τους. Πολύ χαρούμενα νέα, για τα οποία περιμένουμε με αγωνία περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star τα 'χασε όταν ανακάλυψε ότι το αγόρι της έβγαινε με τη Scarlett Johansson;

H Scarlett Johansson θα πρωταγωνιστήσει ως Μαύρη Χήρα σε δική της ταινία