«Είπα ψέματα ότι έχασα την παρθενιά μου για να με δεχτούν οι φίλες μου»!Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Είπα ψέματα ότι έχασα την παρθενιά μου για να με δεχτούν οι φίλες μου»!Ποια star το είπε;

Αχ αυτή η εφηβεία!

H εφηβεία είναι ομολογουμένως μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός ηθοποιού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι κάπως πιο... ιδιαίτερος. Κι αν για τα αγόρια είναι μία φορά δύσκολο, ακόμα περισσότερο είναι για τα κορίτσια, με όλες αυτές τις ορμονικές αλλαγές και φυσικά το... sex!

Το sex ήταν και αυτό, που είχε κάποτε οδηγήσει την Jane Fonda να πει ψέματα σχετικά με την... παρθενιά της! Μπερδευτήκατε; Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία είναι γνωστή για τον ακομπλεξάριστο και κουλ χαρακτήρα της, εξομολογήθηκε ότι στην εφηβεία της είχε πει ψέματα ότι δεν ήταν παρθένα, για να ταιριάξει με τις συνομήλικές της! «Στην εφηβεία, υπάρχει γενικότερα η φήμη, ότι όλοι το κάνουν και πως αν δεν το κάνεις κι εσύ είσαι φρικιό! Κι όμως αυτό είναι τεράστιο ψέμα», είπε η star.

«Έτσι κι εγώ προκειμένου να ταιριάξω με τους υπόλοιπους είπα ότι... το κάνω κι εγώ. Βέβαια σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκληρά για τα παιδιά με το διαδίκτυο. Το μυστικό είναι να μάθεις πότε να λες όχι», ολοκλήρωσε.

Και όλα αυτά όπως ανέφερε, σε μία άκρως πουριτανική κοινωνία όπως είναι η αμερικανική η οποία την μία κατακλύζει τη σεξουαλικότητα και από την άλλη απαγορεύει διάφορα θεάματα ως ακατάλληλα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα νεύρα της Ελένης, η «πλαστική» Kim και τα ψέματα του Sex and the City

H Scarlett Johansson είναι έγκυος!