Η πρόταση που η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου περίμενε μια ζωή

Η πρόταση που η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου περίμενε μια ζωή

Επιτέλους το όνειρό της έγινε πραγματικότητα

 

Ακόμη και στις σημερινές εποχές, που η κρίση έχει σχεδόν γονατίσει το επάγγελμα του ηθοποιού, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δέχονται επαγγελματικές προτάσεις γι αυτά τα ελάχιστα σίριαλ που ακόμη γυρίζονται.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανήκει σ' αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που όχι μόνο είχε πρόταση για συνεργασία, αλλά της προτάθηκε και ένας από τους πιο αγαπημένους της ρόλους.

Συγκεκριμένα ο Alpha πρόκειται να προβάλλει ένα από τα πιο δημοφιλή σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης: Τη "Λωξάντρα" που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου. Το θρυλικό σίριαλ πρωτοπαίχτηκε στην ΕΡΤ το 1980 και η Μπέτυ Βαλάση στο ρόλο της πληθωρικής και αγαπητής Πολίτισσας Λωξάντρας, έγραψε κυριολεκτικά ιστορία.

Όσοι γνωρίζουν την Ελισάβετ ξέρουν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος, είναι ρόλος ζωής για τη ηθοποιό που ήλπιζε ότι κάποια στιγμή θα της δίνονταν η ευκαιρία να υποδυθεί την Λωξάντρα στην τηλέοραση ή στο θέατρο. Να που τελικά θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα,
Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, αλλά η προοπτική της Ελισάβετ σαν Λωξάντρα είναι κάτι που περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.