Tί έχουμε εδώ Heidi; Φιλιά με τον πρώην μόλις χώρισες τον σωματοφύλακα;

Tί έχουμε εδώ Heidi; Φιλιά με τον πρώην μόλις χώρισες τον σωματοφύλακα;

Η Heidi Klum και ο Seal σε τρυφερά ενσταντανέ

Kάποτε ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια της showbiz με δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και φιλιά στο κόκκινο χαλί. Όμως κάποια στιγμή ο σωματοφύλακάς μπήκε ανάμεσα και το super model Heidi Klum και ο τραγουδιστής Seal αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Με την είδηση του χωρισμού και μια καυστική δήλωση του Seal για τη σχέση της Klum με τον σωματοφύλακα έδειχνε ότι οι δυο τους ήταν τουλάχιστον στα μαχαίρια.

Τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν πως η σχέση τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο Beverly Hills και αποχαιρέτισε ο ένας τον άλλον με μια αγκαλιά και ένα φιλί που λίγο έλειψε να γίνει... γαλλικό! Το ζευγάρι που έχει μαζί τρία παιδιά μας εξέπληξαν με την οικειότητα που έχουν ξανά και μάλιστα με τη χρονική στιγμή που έγινε.

Μόλις πριν μόλις δύο μέρες βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ένα Oscar Party στο οποίο η 40χρονη Klum αντάλλαζε τρυφερά φιλιά στην αγκαλιά του 27χρονου Vito Schnabel στο dance floor. Σε περίπτωση που κάτι σας θυμίζει το όνομα του, ο Vito είναι γνωστός για την αγάπη του στις μεγαλύτερες γυναίκες, έχοντας συνάψει σύντομες σχέσεις με την Demi Moore και Elle Mcpherson.

Πάντως η Heidi δεν τους προλαβαίνει!

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!