Ποιας star η μητέρα, εγκατέλειψε την οικογένειά της, για να ζήσει με μία... γυναίκα;

Γωγώ Φούντα
Ποιας star η μητέρα, εγκατέλειψε την οικογένειά της, για να ζήσει με μία... γυναίκα;

Δεν είναι σενάριο ταινίας αλλά πραγματικότητα!

Mπορεί εμείς να τους βλέπουμε όμορφους, λαμπερούς και σέξι, αλλά όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους στη γη, έτσι και οι stars του Hollywood, κρύβουν τη δική τους προσωπική ιστορία, η οποία καμιά φορά τυγχάνει να είναι δραματική, περίεργη και σκληρή.

Μία από αυτές είναι και η Amy Adams, η οποία λίγες μόλις μέρες πριν, έχασε το Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου από την Cate Blanchett. H Αmy λοιπόν, η οποία γενικότερα, και παρά το γεγονός ότι κάνει την μία ταινία μετά την άλλη, δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή, καθώς έχει επιλέξει να ζει μακριά από φώτα και παπαράτσι, κρύβει μία οικογενειακή ιστορία, την οποία μόνο σε σενάριο ταινίας θα μπορούσαμε να συναντήσουμε.

Η Amy λοιπόν, είναι το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας με 7 συνολικά παιδιά με πατέρα στρατιωτικό, γι' αυτό και γεννήθηκε στην Ιταλία, ενώ λίγο πριν γίνει 10 ετών, η οικογένεια μετακόμισε στο Colorado. Παρά το γεγονός, ότι μεγάλωσε φτωχικά αλλά ήσυχα, όταν ήταν 11 ετών, έγινε κάτι το οποίο τη σημάδεψε για πάντα: Η μητέρα της εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ζήσει με μία... γυναίκα!

Στη συνέχεια, και παρόλο που και ο πατέρας αλλά και η μητέρα της διεκδίκησαν την κηδεμονία των παιδιών, εκείνη δόθηκε στον πατέρα της star, ο οποίος αναγκάστηκε να στείλει κάποια από τα παιδιά του, μέσα σ' αυτά και η Amy, να ζήσουν με φιλικές οικογένειες λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι συνήθιζε να κλαίει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

Τελικά, κάθε άνθρωπος κρύβει μία ιστορία, και στην περίπτωση της Amy είναι όντως... συγκλονιστική και ιδιαίτερη.

Διαβάστε ακόμη:

H Alba γίνεται ξανά στρίπερ, μετά από 9 χρόνια και 2 παιδιά:Θα πάθετε πλάκα με τo σώμα της

Αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary-Kate Olsen! (φωτό)