Κάποτε ήταν supersexy και τώρα κυκλοφορεί σαν άστεγος! Τι του συμβαίνει τελοσπάντων;

Γωγώ Φούντα
Κάποτε ήταν supersexy και τώρα κυκλοφορεί σαν άστεγος! Τι του συμβαίνει τελοσπάντων;

Γιατί βρε αγόρι μου το κάνεις αυτό;

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι από τις περιπτώσεις που κάθε φορά που τον βλέπεις, σου βγαίνει ένα μεγάλο... γιατί! Όχι γιατί είναι καλοπληρωμένος, περιζήτητος και φυσικά σέξι, αλλά γιατί εφόσον είναι όλα αυτά, επιλέγει να καταστρέφει τον εαυτό του με διαφόρων ειδών καταχρήσεις!

Αναφερόμαστε στον Jonathan Rhys Meyers τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στους δρόμους του Λονδίνου να κάνει τα ψώνια του. Θα μας πείτε τώρα, ότι ο περισσότερος κόσμος δε συμβουλεύεται περιοδικά μόδας για να πεταχτεί μέχρι το super market, αλλά στην προκειμένη το θέαμα εκτός από αλλόκοτο είναι και... θλιβερό!

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν φόρεσε ένα πορτοκαλί, φαρδύ παντελόνι, ίσως ήταν και πιτζάμα, ένα γκρι σακάκι(!) και φθαρμένες μπότες! Και πάλι βέβαια, το στιλ ήταν το λιγότερο μιας και γενικότερα είναι εκκεντρικός και ιδιαίτερος,αφού αυτό που τράβηξε για ακόμη μία φορά την προσοχή, ήταν το χλωμό και κουρασμένο του πρόσωπο, που τον έκανε να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του.

Τον αγαπάμε, και πολύ μάλιστα, αλλά προτιμάμε να τον έχουμε στην μνήμη μας όπως εμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό πάρτι της Goldie Hawn, όπου ήταν ξεκούραστος, νηφάλιος και φυσικά όμορφος!