Δείτε την Cate Blanchett στην πιο... ντροπιαστική στιγμή της καριέρας της! (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Cate Blanchett στην πιο... ντροπιαστική στιγμή της καριέρας της! (video)

Άραγε θα θέλει να τη θυμάται;

Είναι ίσως η μεγαλύτερη ηθοποιός αυτή τη στιγμή στο Hollywood, μαζί με την Meryl Streep φυσικά, ενώ λίγες μόλις μέρες πριν κέρδισε το δεύτερο Oscar της καριέρας της. Και μπορεί σήμερα να έχει την πολυτέλεια να επιλέγει αυτή τους ρόλους της, δε συνέβαινε όμως το ίδιο και το 1994, όταν ήταν ένα άγνωστο 24χρονο κορίτσι!

Ο λόγος φυσικά για την Cate Blanchett η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, διαφημίζοντας... μπισκότα! Η Cate λοιπόν, νέα, φρέσκια και φυσικά όμορφη, πάνω κάτω όπως είναι και σήμερα δηλαδή, μπαίνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της και ανακαλύπτει ένα... λυχνάρι!

Ναι καλά καταλάβατε, το λυχνάρι ήταν μαγικό, και αφού η star το έτριψε, εμφανίστηκε το τζίνι το οποίο της ζήτησε να κάνει 3 ευχές! Η Cate λοιπόν το μόνο που ζήτησε ήταν ακόμη ένα πακέτο από τα μπισκότα της, το οποίο δεν θα τελείωνε ποτέ και αν κρίνουμε από το ύφος της όταν τα έτρωγε, μάλλον ήταν εξαιρετικά!

Η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο η Cate θέλει να θυμάται το εν λόγω project, μιας και οι πολύ ταλαντούχοι και πετυχημένοι συνήθως αποποιούνται το παρελθόν τους, αλλά είναι άκρως ενδιαφέρον να βλέπεις μία τόσο μεγάλη star στα πρώτα της βήματα!

Δείτε το video...