Να μείνει έγκυος προσπαθεί η Mary-Kate Olsen

Να μείνει έγκυος προσπαθεί η Mary-Kate Olsen

O Olivier Sarkozy θέλει να γίνει και τρίτη φορά πατέρας

Η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy μπορεί να είναι για λίγες μέρες μόνο αρραβωνιασμένοι, αλλά σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η 27χρονη ηθοποιός και fashion designer με τον 44χρονο Γάλλο χρηματιστή είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα με ένα παιδί, σύμφωνα και με πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly. Ο Olivier, που έχει ήδη δύο παιδιά, τον Julien, 12 και τηMargo, 10, από προηγούενο γάμο, είναι κατενθουσιασμένος με την Mary-Kate και θα ήθελε να της χαρίσει δικό της παιδί εφόσον έχει δείξει το δυνατό μητρικό της ένστικτο στα παιδιά του.

"Η Mary-Kate τον έχει κάνει καλύτερο πατέρα. Θυμάται κάθε σημαντική ημερομηνία και γεγονός στη ζωή των παιδιών,"λέει φιλικό τους πρόσωπο στο Us. "Κι εκείνη πιστεύει ότι ο Olivier είναι υπέροχος πατέρας."

Η αλήθεια είναι πως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη καθώς "Ο Olivier έχει ξανακάνει πρόταση στη Mary-Kate εκείνη όμως δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Ήθελε να είναι σίγουρη πως θα είναι σωστός απέναντί της", συνεχίζει η πηγή!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary-Kate Olsen! (φωτό)

H Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy αρραβωνιάστηκαν