Πολύ πριν το Oscar, η Lupita Nyong'o είχε... ένοχο τηλεοπτικό παρελθόν!

Γωγώ Φούντα
Πολύ πριν το Oscar, η Lupita Nyong'o είχε... ένοχο τηλεοπτικό παρελθόν!

Όταν η ταλαντούχα ηθοποιός κυκλοφορούσε με τα... απολύτως απαραίτητα

Είναι το next best thing του Hollywood, κάτι που και η ίδια η βιομηχανία κινηματογράφου αναγνώρισε, δίνοντάς της λίγες μέρες πριν το Oscar Β΄Γυναικείου Ρόλου! Ωστόσο, η Lupita Nyong'o, όπως και κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, ξεκίνησε από κάπως πιο χαμηλά, προκειμένου σήμερα να μπορεί να αγναντεύει τον κόσμο από την κορυφή!

Λίγες μόλις μέρες πριν, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του εξωτερικού, ανακάλυψαν ένα σήριαλ του 2010 ονόματι Shuga, στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ταλαντούχα ηθοποιός, ανεβάζοντας τη... θερμοκρασία στα ύψη! Βλέπετε, το σήριαλ, διέθετε πολλές ερωτικές σκηνές, με κεντρικό πρόσωπο τη Lupita φυσικά, η οποία υποδυόταν μία νεαρή εργαζόμενη φοιτήτρια, η οποία είχε δεσμό με συνομήλικο, ενώ παράλληλα είχε... επαφές άλλου τύπου και με πλούσιο κύριο!

Εκτός όλων των υπολοίπων, η σειρά είχε σαν κεντρικό θέμα τον ιό HIV και το AIDS γενικότερα, στοχεύοντας στην απενεχοποίηση του και την μη περιθωριοποίηση των ασθενών από τον κοινωνικό περίγυρο. Και μπορεί το μήνυμα να ήταν πράγματι σημαντικό, αλλά αξιομνημόνευτες στους τηλεθεατές της σειράς, θα μείνουν και οι ημίγυμνες σκηνές της Lupita, η οποία επιδείκνυε το άκρως γυμνασμένο της κορμί τριγυρνώντας με τα εσώρουχα!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Στα 41 της πιο hot από ποτέ: Ποια star φωτογραφήθηκε σε sexy πόζες για το περιοδικό FHM;

H απάντηση-καταπέλτης της Khloe Kardashian στο ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας