«Καίει» τον Oscar Pistorius η κατάθεση της πρώην του

«Καίει» τον Oscar Pistorius η κατάθεση της πρώην του

Το όπλο που κουβαλούσε πάντα μαζί του και ο πυροβολισμός για να εκτονώσει τα νεύρα του

Συνεχίζεται η δίκη του παραολυμπιονίκη Oscar Pistorius για την δολοφονία της αγαπημένης του Reeva. Στο δικαστήριο κατάθεσε η πρώην σύντροφος του αθλητή, Samantha Taylor, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου ο... οξύθυμος Oscar Pistorius πυροβόλησε από την ανοιγόμενη οροφή του αυτοκινήτου προκειμένου να εκτονώσει τα νεύρα του.

Συγκεκριμένα, η Taylor δήλωσε ότι βρισκόταν με τον αθλητή σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος, όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν επειδή έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί, όπως κατέθεσε η κοπέλα, ζήτησαν από τους δυο άνδρες να βγουν από το αυτοκίνητο και τότε είδαν το όπλο του Oscar, που πάντα το είχε μαζί του. Ο αστυνομικός θέλησε να το κατασχέσει αλλά αυτή η κίνηση έκανε τον Oscar, έξαλλο.

Τελικά οι αστυνομικοί άφησαν τους δύο άνδρες και ο Oscar θέλησε μαζί με τον φίλο του να πυροβολήσουν ένα φανάρι για να εκτονωθούν. Παρόλαυτά, ο Oscar αρκέστηκε στο να πυροβολήσει μέσα από την ανοιγόμενη οροφή του αυτοκινήτου και μάλιστα, όπως είπε η Taylor, μετά από αυτή του την πράξη γελούσε.

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη 19χρονη κοπέλα που παρηγορεί τον Oscar Pistorius μετά τη δολοφονία της πρώην του