Jared Leto: «Πιστεύω ότι η Jennifer Lawrence πέφτει επίτηδες» (βίντεο)

Jared Leto: «Πιστεύω ότι η Jennifer Lawrence πέφτει επίτηδες» (βίντεο)

Μια νέα κόντρα ξεκινά ή είναι η ιδέα μας;

O Jared Leto έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Hollywood πόσο μάλλον τώρα που έχει σαρώσει ό, τι βραβείο υπάρχει και δεν υπάρχει. Η τελευταία ιστορία όμως που φέρει την υπογραφή του δεν έχει να κάνει ούτε με τα μακριά του μαλλιά, ούτε με τη γυμνή του φωτογράφηση, ούτε και με τα βραβεία που έχει συλλέξει. Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στο Access Hollywood, ξέφυγε λίγο παραπάνω και είπε κακιούλα. Όλοι έχουμε διακίωμα να λέμε τη γνώμη μας βέβαια.

article-2284045-18432354000005DC-722 634x549

Ο Jared, τα έβαλε με το πιο αγαπητό κορίτσι του Hollywood, τη Jennifer Lawrence. Κανείς δεν την είχε κακολογήσει ως τώρα. Τη στιγμή που η Lawrence ανέβηκε στη σκηνή να παραδώσει το βρεβείο καλύτερου Ανδρικού Ρόλου, είπε σε κάποιον "Τι γελάς"; Ο Leto, αποκάλυψε ότι αναφερόταν σε 'κείνον. "Μου είπε νευριασμένα 'Με τι γελάς', αλλά αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι η Ellen κρυμμένη στο πλάι και πίσω της έκανε γκριμάτσες και παντομίμα λέγοντας 'Μην πέσεις! Μην πέσεις'. Τόσο εγώ όσο ο αδερφός και η μητέρα μου λιώσαμε στο γέλιο. Μάλλον δεν έχουμε τρόπους. Μπορείς να πάρεις τους τρόπους από τη Louisiana αλλά δεν μπορείς να κρύψεις την καταγωγή από Louisiana όσους τρόπους και να έχεις, σωστά;”

article-0-1BFA47E100000578-843 634x399

Αν νομίζετε ότι ο Leto σταμάτησε σε αυτό το σχόλιο, ορίστε τι απάντησε όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς του φαίνεται που η Lawrence ξανάπεσε στα Oscar. "Ξέρεις, αρχίζω να αναρωτιέμαι αν είδε ότι έπιασε και το κάνει λίγο επίτηδες.”

Δεν είπε και κάτι που δεν σκέφτηκε ποτέ κανείς... είναι η αλήθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Jared Leto ήταν πάντα ωραίος. Δες πώς ήταν πιτσιρίκος πριν 20 χρόνια!

And the Oscar goes to... Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς!