Βeyonce-Jay Z: Tι όρο έθεσαν στον Kanye West προκειμένου να τον παντρέψουν με την Kim;

Γωγώ Φούντα
Βeyonce-Jay Z: Tι όρο έθεσαν στον Kanye West προκειμένου να τον παντρέψουν με την Kim;

Κοίτα να δεις που το ζεύγος Carter θα μας κάνει να συμπαθήσουμε την Kardashian

Η φιλία Jay Z-Kanye West είναι λίγο πολύ γνωστή! Επίσης, είναι γνωστή η εμμονή της Kim Kardashian, να κάνει κολλητή τη Beyonce παρά το γεγονός ότι η Queen B κάνει τα πάντα για να την αποφύγει! Ωστόσο, και επειδή οι σύζυγοι τα βρίσκουν και είναι και συνεργάτες, οι 2 κυρίες κάνουν υπομονή και απλά προσπαθούν να συνυπάρξουν!

Mία νέα ιστορία όμως, που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις χθες, αναμένεται να συνταράξει την ήρεμη(!) ζωή των 2 διάσημων ζευγαριών! Ο Kanye και η Kim λοιπόν, επιθυμούν διακαώς να γίνει κουμπάρος τους ο Jay Z και κατ' επέκταση η Beyonce, στον, όπως πολλοί τον αποκαλούν, γάμο της χρονιάς!

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι οι 2 άντρες τα πηγαίνουν πολύ καλά, ο Jay Z έθεσε έναν πολύ σημαντικό όρο προκειμένου να παντρέψει το φίλο του, καθώς απαγόρευσε να υπάρξει οποιδήποτε πλάνο της Beyonce ή της Blue Ivy, από την ημέρα της τελετής. Αυτό βέβαια, θα ήταν πολύ πιο απλό, αν η Kim δεν είχε γίνει διάσημη μέσω του reality show Keeping Up With The Kardashians, κάτι που αυτομάτως σημαίνει, ότι όχι μόνο θα υπάρξουν κάμερες, αλλά ο γάμος πολύ πιθανό να γίνει και σε... ζωντανή σύνδεση!

Μάλιστα, το κανάλι Ε! το οποίο προβάλει το show, είναι διατεθειμένο να δώσει εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσει την μετάδοση της τελετής, κάτι που φυσικά συνεπάγεται, ότι το ζεύγος των κουμπάρων θα είναι πρώτη... μούρη! Παρόλο λοιπόν που η Kim τελευταία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η τελετή θα είναι μικρή και διακριτική, αφενός δεν την πιστεύει κανείς και αφετέρου οι κάμερες και οι φωτογράφοι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν όλη αυτή την... ιδιωτικότητα που απαιτούν, όχι οι μελλόνυμφοι, αλλά οι κουμπάροι!

Άτομα από το περιβάλλον της Beyonce αποκαλύπτουν ότι η star δε θέλει να ξεπέσει τόσο χαμηλά και να εμφανιστεί σε reality show, έστω κι από σπόντα, και πως είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξει την... αξιοπρέπειά της!

Βρε Kanye, καλό και χρυσό το ζεύγος Carter, δεν είναι και λίγο να τους κάνεις κουμπάρους, αλλά αφού δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για τη γυναίκα σου, μήπως τελικά να σας παντρέψει η Kris Jenner που δεν έχει και θέμα με τις κάμερες;

Διαβάστε ακόμη:

Αρετή Κοσμίδου: Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με την 16χρονη του The Voice;