H πρώην του George Clooney παντρεύτηκε!

H πρώην του George Clooney παντρεύτηκε!

Η Stacy Keibler μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Ποιος George Clooney; Η πρώην του και αστέρι του Dancing With the Stars- ναι η Stacy Keibler μας εξέπληξε όλους όταν παντρεύτηκε το φίλο της Jared Pobre αυτό το Σαββατοκύριακο, με ένα γάμο αστραπή, ένα γάμο που δεν περίμενε κανείς.

Η 34χρονη celebrity και ο 39χρονος άσσος της τεχνολογίας Jared, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης το Σάββατο στο μεξικό, σύμφωνα με το People. Tο ζευγάρι που είναι μαζί από το Σεπτέμβρη, διατηρούσε φιλία εδώ και 5 χρόνια.

Ο γάμος έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία όχι μόνο για εμάς που το μάθαμε από τα tabloids αλλά και για τους συγγνής τους μιας και δεν το γνώριζε κανείς. Ουσιαστικά κλέφτηκαν και το σχεδίαζαν μάλιστα από την αρχή της σχέσης τους!

"Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευτυχία μου", λέει η Stacy. "Και οι δύο αισθανόμασταν πως η ξεχωριστή μέρα αγάπης αυτή, έπρεπε να είναι αυστηρά προσωπική και ιδιαίτερη και έτσι ακριβώς ήταν. Είναι η αδελφή ψυχή μου και έχει ούτως ή άλλως το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου ο άνθρωπος αυτός".

Κάπως έτσι η Stacy βάζει οριστικό τέλος στις κακιές γλώσσες που ήθελαν τη σχέση με το φίλο της να λαμβάνει χώρα απλά και μόνο για να ζηλέψει ο George Clooney με τον οποίο έβγαινε από το 2011 to 2013. Ποιος George είπαμε;

Διαβάστε ακόμη:

O George Clooney τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων στην Ελλάδα

George Clooney: Επιστρέψτε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα