Έπειτα από εντατική προσπάθεια χρόνων, επιτέλους απέκτησε το σώμα των ονείρων της!

Γωγώ Φούντα
Έπειτα από εντατική προσπάθεια χρόνων, επιτέλους απέκτησε το σώμα των ονείρων της!

Και δηλώνει πανευτυχής γι' αυτό!

Δεν έχει ακούσει και λίγα για τα κιλά της, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν άφησε την κακή και πολλές φορές ειρωνική κριτική να την πάρει από κάτω και τελικά τα κατάφερε! Ο λόγος για την Jessica Simpson, η οποία έπειτα από 2 παιδιά και τεράστια προσπάθεια είναι και πάλι... κορμάρα!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο baby shower καλής της φίλης, και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Η ξανθιά star λοιπόν, συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Eric, έλαμπε μέσα στο πορτοκαλί μίνι φόρεμά της το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα super γυμνασμένα της πόδια!

H Simpson, δεν έκρυψε ποτέ της την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια να επανέλθει στα κιλά της, μιας και έπειτα από την εμφάνισή της στην ταινία Dukes Of Hazzard, όπου είχε μείνει μισή έπειτα από εντατική δίαιτα, αποφάσισε να το ρίξει στο φαί και την καλοπέραση! Μάλιστα, είχε αφηγηθεί μέσω reality show την προσπάθειά της να χάσει τα περιττά της κιλά, κάτι που φυσικά την έκανε ακόμα πιο δημοφιλή και αγαπητή στις ΗΠΑ.

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι παρά το γεγονός ότι έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η σιλουέτα της δεν μαρτυρά καθόλου ότι η γυναίκα αυτή είναι μητέρα 2 παιδιών! Να που τελικά το... κράξιμο των Μέσων, παρόλο που πολλές φορές ήταν κακοπροαίρετο και αγενές, τη βοήθησε να αποκτήσει, όπως δήλωσε και η ίδια, το σώμα των ονείρων της!

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς!

Διαβάστε ακόμη:

Θα γυριστεί «Sex and the city 3»; Τι είπε η Sarah Jessica Parker