Ronaldo:Η σοκαριστική αλλαγή του βραζιλιάνου θρυλικού ποδοσφαιριστή!

Ronaldo:Η σοκαριστική αλλαγή του βραζιλιάνου θρυλικού ποδοσφαιριστή!

Πώς έβαλε 43 ολοκληρα κιλά!

 

Είναι ένας ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου, ένας ήρωας που λατρεύεται σε ολόκληρο τον κόσμο κι όμως κινδυνεύει να γίνει ανέκδοτο λόγω των κιλών του και του βάρους του που αυξομειώνεται με μεγάλη ταχύτητα κάτω από τα βλέμματα όλου του πλανήτη που έχει στρέψει την προσοχή του στη ζυγαριά του Ronaldo, ο οποίος βαφτίστηκε «ο χοντρός Ronaldo» για να ξεχωρίζει από το σημερινό Cristiano Ronaldo.

Το 2011 όταν αποφάσισε να «συνταξιοδοτηθεί» ήδη το βάρος του ήταν απαγορευτικό για ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όταν ο Ronaldo ξεκίνησε τη μεγάλη και μυθική καριέρα του ζύγιζε μόλις 75 κιλά, για να φτάσει το 2010 σε ηλικία 33 ετών τα 90 κιλά.

Όταν όμως ο ποδοσφαιριστής σταμάτησε με το ποδόσφαιρο, το βάρος του αυξάνονταν με γρήγορους ρυθμούς για να φτάσει κάποια στιγμή το 2013 τα 118 κιλά, 43 ολοκληρα κιλά μέσα σε 15 χρόνια! Τότε ήταν που πηρέ μέρος σε ένα reality παιχνίδι με σκοπό να χάσει βάρος και τα κατάφερε. Το Φεβρουάριο του 2013 περήφανος πόζαρε με το νέο του γυμνασμένο και φανερά αδυνατισμένο σώμα. Όμως το θαύμα δεν κράτησε πολύ και πρόσφατες φωτογραφίες από το Λονδίνο δείχνουν τον Ronaldo να έχει πάρει όλα τα κιλά πίσω και με πρόθεση απ ότι φαίνεται να κάνει νέο ρεκόρ στη ζυγαριά του!