Eurovision 2014: Το Queen.gr στo κόκκινο χαλί του ελληνικού τελικού!

Eurovision 2014: Το Queen.gr στo κόκκινο χαλί του ελληνικού τελικού!

Είστε έτοιμοι για τη λαμπερή βραδιά;

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision ξεκινάει απόψε και οι τέσσερις συμμετοχές είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην σκηνή του Acro Music Hall, όπου θα πραγματοποιηθεί η φετινή τελετή.

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Κρυσταλία με ελληνικό στίχο και οι Freaky Fortune feat. RiskyKidd και Mark Angelο feat Josephine με αγγλικό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το χρυσό εισιτήριο που θα τους προσγειώσει στην Κοπεγχάγη για τον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο δίδυμο Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ένα και μοναδικού Φωκά Ευαγγελινού.

Στην σκηνή απόψε θα δούμε εκτός από τους συμμετέχοντες και μια πλειάδα ελλήνων καλλιτεχνών όπως οι Ελπίδα & Tamta, Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και ο Πασχάλης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Μαριάννα Τόλη μαζί με τις MEΛISSES για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια συμμετοχής της χώρας μας στη Eurovision.

Πριν από λίγη ώρα άρχισαν και οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί της βραδιάς....

Δείτε στο φωτογραφικό gallery τις πιο ξεχωριστές.