Ανακάλυψη σοκ: Μάθετε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Kim Kardashian δε χάνει... κιλά!

Γωγώ Φούντα
Ανακάλυψη σοκ: Μάθετε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Kim Kardashian δε χάνει... κιλά!

Έπειτα από προσπάθειες χρόνων, καταφέραμε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα

Είναι η celebrity που καθημερινά, μη σας πούμε και ακόμα πιο συχνά, ακούει τα σχολιανά της από τα Μέσα όλου του κόσμου, όχι μόνο για τις επιλογές και τον τρόπο ζωής της, αλλά και την εμφάνιση, τα κιλά και φυσικά αυτά που επιλέγει να φορέσει, τα οποία βέβαια τις περισσότερες φορές είναι τουλάχιστον αστεία!

Οπότε, και εφόσον όλοι μας την παρακολουθούμε τόσο στενά, γιατί μεταξύ μας την παρακολουθούμε, έχουμε κάνει κάποιες σοκαριστικές διαπιστώσεις, όχι σχετικά με την ψυχοσύνθεσή της και γενικότερα με το τι έχει μέσα στο, ωραίο κατά τ' άλλα, κεφάλι της, αλλά σχετικά με το σώμα και την προσπάθειά της να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, τα οποία την ταλαιπωρούν από τότε που έγινε διάσημη!

Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε, για να το μάθει και η ίδια δηλαδή, ότι η Kim Kardashian δεν μπορεί να αδυνατίσει γιατί πολύ απλά κοροιδεύει τον εαυτό της και κατ' επέκταση και όλους εμάς! Σας εξηγούμε ευθύς αμέσως: Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε την Kim κατά την έξοδό της από το γυμναστήριο, με την αδερφή της Khloe και φυσικά την μανούλα Kris Jenner! Και ενώ οι υπόλοιπες κυρίες, έδειχναν όσο να πεις κομματάκι πιο... casual, η Kim έδωσε... κυριολεκτικά ρέστα!

Με καλοχτενισμένα μαλλιά, μακιγιάζ, το λιγότερο δεξίωσης και ένα μπλουζάκι με αβυσαλλέο ντεκολτέ, για να αναδεικνύονται και τα δυνατά της σημεία, η Kim έδειχνε να μην έχει κάνει λεπτό άσκησης, μη σας πούμε ούτε καν... stretching, μιας και όχι μόνο δεν ήταν ιδρωμένη, αλλά ούτε καν αναψοκοκκινισμένη! Το σύνολο, το έσωζε κάπως το γυαλιστερό της κολάν και το αθλητικό παπούτσι, όχι ότι δεν την είχαμε ικανή να φορέσει... μποτίνια, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερνε να ανατρέψει τη συνολική εικόνα!

Οπότε Kim, την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για τα κιλά σου, περιμένουμε να αποκαλύψεις ότι στο γυμναστήριο απλά αράζεις στο στρώμα για τους κοιλιακούς, παρακολουθώντας τους υπόλοιπους να γυμνάζονται! Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια... Μη στενοχωριέσαι πάντως, πολλοί από εμάς κάνουν ακριβώς το ίδιο!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη selfie φωτογραφία του Σάκη Ρουβά για το νέο του τραγούδι «Σε πεθύμησα» (video)

Η νταντά για τον πρίγκιπα Γεώργιο βρέθηκε! Ο William ή η Kate την επέλεξε;