Eurovision 2014: Οι Freaky Fortune feat. RiskyKidd θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision

Eurovision 2014: Οι Freaky Fortune feat. RiskyKidd  θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision

Τί είδαμε στον φετινό ελληνικό τελικό του διαγωνισμού

Με μία λαμπερή τελετή έριξε αυλαία ο φετινός ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή δοκίμασαν και φέτος την επιτυχημένη συνταγή: γρήγορες ατάκες, ενδιαφέροντα σχόλια και παρείστικη διάθεση και μας ταξίδεψαν με τους καλλιτέχνες που φώναξαν στην σκηνή σε προηγούμενες δεκαετίες με τις ελληνικές συμμετοχές που μας έκαναν υπερήφανους.

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε και απολαύσαμε τα αναπάντεχα ντουέτα των: Ελπίδα & Tamta, Σοφία Βόσσου & Demy, Καίτη Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρα & Claydee αλλά και των Πασχάλη, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη μαζί με τις MEΛISSES.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός με τις σκηνοθετικές του οδηγίες κατάφερε να φέρει στις οθόνες μας ένα δίωρο show, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν τα τραγούδια...

Το σημαντικότερο σημείο της βραδιάς ήταν, βεβαίως, η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή.... Το συγκρότημα Freaky Fortune feat. RiskyKidd με το Rise Up θα ταξιδέψει στην κρύα Κοπεγχάγη για τον 59ο διαγωνισμό της Eurovision.

Νέοι, ταλαντούχοι και με άνεση στην σκηνή είναι σίγουρο ότι θα βάλουν τα δυνατά τους να κατακτήσουν την καλύτερη δυνατή θέση για τη χώρα μας...

Από εμάς.... 12 βαθμούς και καλή επιτυχία...

Διαβάστε ακόμη:

Eurovision 2014: Το Queen.gr στo κόκκινο χαλί του ελληνικού τελικού!