Eσείς έχετε δει τον Jake Gyllenhaal... ολόγυμνο;

Γωγώ Φούντα
Eσείς έχετε δει τον Jake Gyllenhaal... ολόγυμνο;

Αν όχι, σας τον δείχνουμε εμείς

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, βασικά θα λέγαμε ότι είναι συχνότατο, αστέρες του Hollywood να ξεγυμνώνονται μπροστά στο φακό, για τις ανάγκες ενός ρόλου! Και αν αυτό γίνεται συνήθως σε ερωτικές σκηνές, η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει κάπως, καθώς το σκηνικό δεν είναι μία κρεβατοκάμαρα αλλά... χωράφια, χαλίκια και σκηνές!

Ο Jake Gyllenhaal λοιπόν, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα τολμηρούς ρόλους με αποκορύφωμα αυτόν στην ταινία The Brokeback Mountain, για ακόμη μία φορά τα δίνει όλα για την τέχνη, ενώ παράλληλα προσφέρει τέρψη στα αδηφάγα γυναικεία βλέμματα!

Ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο Everest, στην οποία όπως καταλαβαίνετε υποδύεται ένα ορειβάτη ο οποίος μαζί με την ομάδα του, πλήττονται από μία φονική χιονοστιβάδα! Αποτέλεσμα; 8 άνθρωποι νεκροί, διότι πρόκειται για αληθινή ιστορία, και ο Jake χωρίς κανένα απολύτως ρούχο!

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι το μοναδικό που φορούσε ήταν ένα... ύφασμα που χρησίμευε ως κάλυμμα του ανδρισμού του, ο Gyllenhaal ως άψογος επαγγελματίας, δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό, αδιαφορώντας όχι μόνο για το συνεργείο της ταινίας, αλλά και για τα φλας που άστραφταν σε κάθε του κίνηση!

Και μπορεί να έχει πατήσει αισίως τα 40, αλλά παραμένει σε άψογη κατάσταση μπορούμε να πούμε, ενώ τα μαγειρικά σκεύη που κρατάει, μάλλον μαρτυρούν ότι εκεί στα βουνά το έριξε στην νοικοκυροσύνη! Αναμένουμε την ταινία με... ιδιαίτερη αγωνία!

Διαβάστε ακόμη:

H Jessica Simpson αποκάλυψε το μυστικό της για το πως κατάφερε επιτέλους να αδυνατίσει