Η πιο αστεία στιγμή των Oscars επιτέλους και σε video!

Γωγώ Φούντα
Η πιο αστεία στιγμή των Oscars επιτέλους και σε video!

Γιατί τα καλά, πρέπει να τα βλέπουμε σε... κίνηση!

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή απονομή των Oscar, ήταν κάπως πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα από τις υπόλοιπες. Είναι ίσως επειδή παρουσιάστρια ήταν η Ellen DeGeneres, κάτι που αυτομάτως ήταν εγγύηση για την ύπαρξη καυστικού χιούμορ και φυσικά πειραγμάτων, είναι επειδή οι stars του Hollywood, και πραγματικά εννοούμε μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, ήταν τόσο χαλαροί και κουλ σε σημείο μάλιστα που να ξεχνούν το που βρίσκονται και για ποιο λόγο; Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, μιας και η φετινή απονομή των Oscar μας έδωσε μερικές από τις πιο αστείες στιγμές στην ιστορία του θεσμού, και αν ο νους σας πάει στο περίφημο selfie, εμείς σας έχουμε την πραγματικά πιο αστεία στιγμή της βραδιάς!

Σίγουρα αρκετοί από εσάς είδατε το απίστευτο photobomb του Benedict Cumberbatch στον Bono και την παρέα του! Είναι η στιγμή εκείνη στο κόκκινο χαλί, που οι U2 ποζάρουν ανυποψίαστοι στο φακό χωρίς φυσικά να μπορούν να φανταστούν τη συνέχεια. Eίναι επίσης η ίδια στιγμή που ο Benedict παρατάει τη συνοδό του παίρνει φόρα και χοροπηδάει όχι μία, αλλά δύο φορές πίσω από τον Ιρλανδό star, καταστρέφοντας, ή για πολλούς απογειώνοντας τη στιγμή!

Και επειδή τα καλά, δεν μπορούν να μένουν μόνο σε... εικόνες, μία εβδομάδα πριν το Youtube ανέβασε και το video για να απολαύσουμε τα άλματα του Cumberbatch σε όλο τους το μεγαλείο!

Δείτε το και γελάστε με την ψυχή σας!

Διαβάστε ακόμη:

H Shakira αποκαλύπτει πώς κρατά ζωντανή τη... σεξουαλική της ζωή με τον Pique

Ποια είναι η star που καμία γυναίκα στο Hollywood δε θέλει να κάτσει δίπλα της;