H Αngelina Jolie ξαναμπαίνει στο χειρουργείο!

Γωγώ Φούντα
H Αngelina Jolie ξαναμπαίνει στο χειρουργείο!

Τι συμβαίνει στη διάσημη ηθοποιό αυτή τη φορά;

Ως γνωστόν, οτιδήποτε αφορά στην Angelina Jolie, από το πιο απλό μέχρι το πιο σοβαρό, γίνεται αμέσως πρώτη είδηση, και όχι φυσικά με τον τρόπο που γίνονται τα καμώματα των Kardashians! Οπότε είναι απολύτως λογικό, όταν η star ξεστομίζει συγκεκριμένα πράγματα, να προκαλείται σούσουρο, για να το πούμε και πιο απλά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός, και όχι μόνο φυσικά, δήλωσε πως το κεφάλαιο χειρουργείο δεν έχει κλείσει ακόμα γι' αυτή, και πως υπάρχει μία ακόμα επέμβαση που έχει προγραμματίσει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

Τι κι αν το είπε μόνο ως... σκέψη; Τα σενάρια περί ασθένειας της Angie δίνουν και παίρνουν, με την ίδια φυσικά απλά να καθησυχάζει τους θαυμαστές της, λέγοντας πως η νέα της επέμβαση θα είναι προληπτική, όπως ακριβώς συνέβη λίγο καιρό πριν με τη διπλή μαστεκτομή.

Η ίδια δεν έχει διευκρινίσει ακόμη τι είδους χειρουργείο πρόκειται να κάνει αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι θα έχει σχέση με τις ωοθήκες, μιας και η μητέρα της πέθανε καποια χρόνια πριν από καρκίνο στο σημείο αυτό. Φαίνεται πως η Angelina έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τις αυτοκαταστροφικές τάσεις, και θέλει να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για τον Brad και τα παιδιά της! Και αυτό είναι όχι μόνο καλό, αλλά και πολύ ενθαρρυντικό.

Διαβάστε ακόμη:

Glee: Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί το νέο βίντεο αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Cory Monteith

Zac Efron,Timberlake, Adam Levine και άλλοι 33 star έκαναν σεξ με την Lohan! Δες τη λίστα