Ποιος είπε ότι οι stars είναι χαζοί; 6 celebrities αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο!

Γωγώ Φούντα
Ποιος είπε ότι οι stars είναι χαζοί; 6 celebrities αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο!

Μήπως τώρα θα τους δείτε με... άλλο μάτι;

Η ευστροφία και το κοφτερό μυαλό γενικότερα, είναι κάτι το οποίο ή το έχεις ή δεν το έχεις! Παίζει βέβαια ρόλο και η μόρφωση και φυσικά το πόσο εσύ ο ίδιος έχεις εκπαιδεύσει τη σκέψη σου, αλλά αν ο δείκτης IQ σου που λένε, είναι χαμηλός, τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα!

Και για να μη στενοχωριέστε και νιώθετε μειονεκτικά, σας ενημερώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα, δηλαδή γύρω στο 100 με 120, ενώ είναι πραγματικά ελάχιστοι, σε σχέση πάντα με το γενικό σύνολο, οι οποίο χαρακτηρίζονται Einstein, διάνοιες κτλ κτλ!

Και αν για τους επιστήμονες ή τους ανθρώπους των γραμμάτων είναι λίγο πολύ αναμενόμενο να έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, για κάποιους stars του Hollywood δεν είναι μόνο απρόσμενο αλλά και... παράξενο! Και καλά, από κάποιο μεγάλο σκηνοθέτη με επιτυχίες στο ενεργητικό του ίσως και να το περιμέναμε, αλλά από ένα τύπο που έκανε καριέρα λόγω των μπράτσων του, και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική τα έκανε... θάλασσα, όση καλή διάθεση κι αν έχουμε, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας!

Δείτε τη gallery και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Θέλω δίπλα μου κάποιον να μπορεί να τα βγάζει πέρα με το τρελό lifestyle μου:Ποια το είπε;

«Είμαι καλά και χωρίς άντρα. Σταματήστε να με προξενεύετε»: Ποια single star ξεσπάθωσε;